Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com II CONGRÉS SERVEIS SOCIALS, COPEC ENTITAT COORGANITZADORA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

II CONGRÉS SERVEIS SOCIALS, COPEC ENTITAT COORGANITZADORA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Jornades > II CONGRÉS SERVEIS SOCIALS, COPEC ENTITAT COORGANITZADORA

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya coorganitza el II Congrés de Serveis Socials juntament amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), enguany per tractar el tema de les Violències en els escenaris actuals. El Congrés tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre a les Cotxeres de Sants, a Barcelona.


L'objectiu és obrir el debat i compartir experiències al voltant de les violències que trobem en la pràctica professional actual i els espais en els que vivim: a les xarxes socials, a les institucions, a les famílies, a l’escola, en parella, de gènere, entre iguals, etc., abordant el tema des de l'anàlisi i la intervenció social.El COPEC participa activament en les diferents Comissions de Treball: 
  • Comitè Institucional: Rosa Rodríguez, presidenta.
  • Comitè Assessor: Josep M. Elias, president estat, i Xavier Úcar, membre del II i III Consell Social. 
  • Comitè Científic: Montserrat Juanpere, vocal de Social, i Pilar Morral, coordinadora del Grup de Treball de Pedagogia Social.
  • Comitè Organitzador: Virgínia Sanuy i Àngela Carrascopedagogues, suport a la Vocalia de Social i al GT de Pedagogia Social, de la Secretaria Tècnica.

Un Equip Transversal format de les comissions de treball i en el què hi participa Pilar Morral (GTPS COPEC) ha impulsat un BLOG informatiu que estarà operatiu d'ara i fins el 9 de novembre, inici del Congrés, on s'exposaran notícies i articles d'opinió al voltant de les diferents violències. Us convidem a participar en aquest blog, ja sigui perquè detecteu situacions maltractants o violentes arran del vostre camp de treball o des del coneixement. Podeu fer arribar el vostre escrit en format de mig foli o un foli mida Din A4, a: css@copc.cat

Consulteu el programa del II Congrés al següent enllaç.

Ja podeu fer la vostra inscripció!

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: El proper dimarts 18 d’octubre, a les 10.00 h, se celebra l’acte de presentació del Congrés, a la seu del COPC (c. Rocafort, 129. Barcelona)

NOTA DE PREMSA I RESSÒ ALS MITJANS18/10/2016 Es presenta el II Congrés de Serveis Socials. Violències en els escenaris actuals, coorganitzat per quatre col·legis oficials de serveis socials

Data de publicació: 11/5/2016