Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com JORNADA INTERCOL·LEGIAL ´SOCIETAT CIVIL I PERSONES REFUGIADES´ 21/6/16 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

JORNADA INTERCOL·LEGIAL "SOCIETAT CIVIL I PERSONES REFUGIADES" 21/6/16

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > JORNADA INTERCOL·LEGIAL "SOCIETAT CIVIL I PERSONES REFUGIADES" 21/6/16

En el marc de la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades, l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i el pla "Barcelona, ciutat refugi" de l'Ajuntament de Barcelona organitzen el proper 21 de juny de 12 a 14 h., una jornada d'estudi i testimoni sobre la situació jurídica de les persones refugiades que arriben a Europa i l'existència de vies legals per acollir-les a Barcelona, que tindrà lloc a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283. Auditori de la 8a planta).

La jornada està oberta als professionals col·legiats a les corporacions integrades en l'associació i a les entitats socials que tenen vinculació o interès directe en aquest tema. Cal confirmar-ne l'assistència.

PROGRAMA

  • 12:00 h Presentació de la Jornada: Sra. Núria Carrera, vicepresidenta de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Sr. Albert Tort, vicepresident de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i president del Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona i Sr. Jaume Asens, Quart tinent d'alcaldia, Direcció de l'Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona.
  • 12:15 h Ponència: "Diferències entre la Llei orgànica d'estrangeria i la Llei d'asil". Presentació: Sra. Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Ponent: Sra. Anna Figueras, advocada especialista en protecció jurídica internacional.
  • 13:15 h Taula rodona: "Informació sobre el que està succeint als camps de refugiats. Possibilitat d'accés d'aquestes persones al nostre territori. Maniobrabilitat de la societat civil en aquesta situació." Presentació: Sra. Montserrat Montal, vocal de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona. Ponents: Sra. Meritxell Cascan, infermera, membre d'Ajudem-Ayudamos-Help, Sr. Joan Mas, treballador social i Sra. Anna Figueras, advocada. Modera: Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de Drets Humans del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya i degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona.
  • 14:00 h Cloenda de la Jornada: Sr. Oriol Rusca, president de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), i Sr. Ignasi Calbó, Coordinador del Pla "Barcelona Ciutat Refugi", de l'Ajuntament de Barcelona. 

INSCRIPCIÓ

Per a més informació:

Departament de comunicació Intercol·legial 
Telf. 934961880
Clara Llensa (661171111)

Data de publicació: 17/6/2016