Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIADA 2016 – COPEC present arreu del país<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

DIADA 2016 – COPEC present arreu del país

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com els darrers anys, ha participat en els actes commemoratius i reivindicatius de la DIADA 2016, enguany ha participat en les quatre capitals catalanes en un desplegament que ha suposat representar el COPEC arreu del país.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > DIADA 2016 – COPEC present arreu del país<br>


LLEIDA: diumenge 11/9 a les 9 h. Acte Institucional a la Seu Vella de Lleida i ofrena de flors, convidat per l'Alcalde de Lleida, al què va assistir i va fer l'ofrena de floral del Col·legi, la vicepresidenta del COPEC, M. Victòria Gómez, en representació de COPEC-LLEIDA.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > DIADA 2016 – COPEC present arreu del país<br>GIRONA: diumenge 11/9 a les 11 h. Acte Institucional conjunt a la Diputació de Girona, convidat per l’Alcaldessa de Girona, el President de la Diputació de Girona i el Delegat de la Generalitat a Girona, al què va assistir la vocal de Girona Marta Pagès, en representació de COPEC-GIRONA.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > DIADA 2016 – COPEC present arreu del país<br>
TARRAGONA: diumenge 11/9 a les 9 h. Acte Institucional al Fortí de Sant Jordi del Passeig de Rafael de Casanovas de Tarragona i ofrena de flors, convidat per l'Alcalde de Tarragona, al què va assistir i fer l'ofrena de floral, la presidenta del COPEC Rosa Rodríguez, en representació de COPEC-TARRAGONA.
BARCELONA: dijous dia 8 a les 18 h. Acte Institucional al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, convidat per l'Alcaldessa de Barcelona. I dissabte dia 10 a les 22 h. Acte Institucional al Born de Barcelona, convidat pel President de la Generalitat, actes en els què assistir la presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez.


Així mateix, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, compromès amb el procés que viu la societat catalana des de fa 5 anys, va participar a la manifestació convocada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya, com ha fet els darrers anys, sumant-se altre cop a la demanda de deixar que els catalans i les catalanes decideixen el seu futur.Data de publicació: 12/9/2016