Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El Punt Avui TV- Martí Teixidó Planas: ´Converses: Com es pot millorar l´educació a Catalunya´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

El Punt Avui TV- Martí Teixidó Planas: "Converses: Com es pot millorar l'educació a Catalunya"

El PUNT AVUI TV - Martí Teixidó Planas "Converses: Com es pot millorar l'educació a Catalunya"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > El Punt Avui TV- Martí Teixidó Planas: "Converses: Com es pot millorar l´educació a Catalunya"Martí Teixidó Planas

President Comissió de Deontologia
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

El PUNT AVUI TV - Martí Teixidó Planas "Converses: Com es pot millorar l'educació a Catalunya" amb Eduard Berraondo

Cinc experts moderats per Eduard Berraondo debaten a les Converses amb el Banc Sabadell quines són les condicions que ha de complir l'educació del futur. En quins aspectes s'ha de reformar el model de l'escola catalana?

“L'abandonament prematur és l'indicador més dur”: Expressa el fet de no tenir interès pel coneixement i l'aprenentatge. I això no depèn només de l'escola. La societat ha variat les seves coordenades. Abans era clar que si estudiaves i t'esforçaves, te'n sortiries més; però avui això no és gens clar.”

“Cal fer una doble anàlisi: Una és la institucional, el model social des d'un punt de vista de regulació política i en relació amb la societat, els mitjans de comunicació i la família. La segona és el sistema pedagògic, les variables de com ensenyar. I nosaltres hem de fer la nostra síntesi. Unes variables ens aniran bé, però hem de ser capaços d'introduir les nostres pròpies per fer el nostre model.”


Data de publicació: 3/10/2016