Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NdP: INAUGURACIÓ COPEC-LLEIDA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > La veu del COPEC

NdP: INAUGURACIÓ COPEC-LLEIDA

NOTA DE PREMSA

INAUGURADA LA SEU DEL COL·LEGI DE PEDAGOGS A LLEIDA

Més projecció del COPEC i de la pedagogia a les comarques lleidatanes

Avui s’ha inaugurat la seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya a Lleida, acompanyats per la Diputació de Lleida, pels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, per representants d’entitats educatives, socials i professionals, per col·legiats i col·legiades de Lleida i per la representació dels òrgans de govern del COPEC.


Lleida, 16 de novembre de 2016,

En la inauguració de l’acte Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi, ha posat de manifest la gran satisfacció per poder comptar amb aquesta nova seu que completa la xarxa del Col·legi al territori, un dels objectius prioritaris de la Junta de Govern que presideix. Rosa Rodríguez ha agraït a Jordi Viladrosa el seu compromís i empenta en l’assoliment d’aquest repte, i ha recordat que Lleida sempre ha tingut representació, des de la creació del COPEC, de la mà de M. Victòria Gómez, la nostra vicepresidenta, la qual amb molta constància ha mantingut viva la flama de la representació institucional de la pedagogia a Lleida. De fet, la seva perseverança ha estat un factor clau.

També ha fet menció a “la bona entesa que hi ha amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) per a compartir espai i la flexibilitat de la Confederació d’Empresaris de Lleida (COELL). Les sinergies entre el teixit professional i empresarial han donat com a resultat que puguem estar aquí i avui inaugurant la seu del COPEC-LLEIDA”. (Parlament de la presidenta)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-LLEIDA Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-LLEIDA

Jordi Viladrosa, vocal de Lleida a la Junta de Govern del COPEC, al seu torn, ha deixat palès que “Lleida no té Facultat de pedagogia però té professionals de la pedagogia i de la psicopedagogia”, i ha compartit amb els assistents el convenciment que tant el COPEC com la pedagogia tindran més visibilitat i que compta amb què els col·legiats i col·legiades lleidatans faran arribar les seves inquietuds, iniciatives i les seves veus per tal d’enfortir la vinculació del COPEC a Lleida.

S’ha remarcat que amb la nova seu es podrà millorar l’atenció dels col·legiats i col·legiades de les comarques lleidatanes i es disposarà d’un espai físic que permetrà portar a terme diferents esdeveniments que des del Col·legi es vagin organitzant a Lleida, així com seguir teixint complicitats amb les entitats lleidatanes.

Victòria Gómez, ha destacat l’excel·lent i interessant intervenció d’en Josep Manel López, director pedagògic de la Fundació Impuls, qui exposà les línies generals del projecte CONNECTA+ a la conferència: “Ètica i ciutadania digital”. Josep Manel López, entre altres idees, ha explicat que l’objectiu és ajudar als alumnes a reflexionar sobre l’ús d’Internet i les pròpies conductes i hàbits en la xarxa i a comptar amb un acompanyament per part dels seus pares i mares i del professorat per dur a terme una acció educativa conjunta i coordinada en l’ús de les eines digitals. 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title= Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=

Jordi Viladrosaclou l’acte donant les gràcies a totes les persones que han fet possible que COPEC-LLEIDA sigui una realitat i emplaçant als col·legiats i col·legides de Leida, a partir del dimecres vinent, a la seu de COPEC-LLEIDA.

Més informació:

Joan Gamero. Vocal de COMUNICACIÓ: comunicacio@pedagogs.cat – 609403879

Jordi Viladrosa. Vocal de Lleida: copec.lleida@pedagogs.catCONVOCATÒRIA DE PREMSA

INAUGURACIÓ SEU COPEC-LLEIDA

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya té una nova seu a Lleida, fita que permetrà millorar l’atenció dels col·legiats i col·legiades de les comarques lleidatanes i disposar d’un espai per portar a terme els esdeveniments que des del Col·legi es vagin generant en el futur.

L’Acte d’inauguració es durà a terme el proper 16 de novembre a les 17:30h. a les instal·lacions de COPEC-LLEIDA. Ens acompanyaran col·legiats i col·legiades de les comarques lleidatanes, representants d’entitats lleidatanes, així com representants de les nostres institucions catalanes a nivell local i de país.

Dia: 16 de novembre de 2016
Hora: 17:30h.
Lloc: Seu de COPEC-LLEIDA, Rambla de Ferran, 32 de Lleida

PROGRAMA DE L’ACTE:

17:30 a 17:45 – Rebuda dels assistents.
17:45 a 18 – Inauguració a càrrec de Rosa Rodríguez, presidenta, i de Jordi Viladrosa, vocal de COPEC-LLEIDA.
18 a 19h – Conferència “Ètica i ciutadania digital”, a càrrec del psicopedagog Josep Manel López (Fundació Impuls). Presenta la conferència M. Victòria Gómez, vicepresidenta del COPEC.
19h – Cloenda a càrrec de Jordi Viladrosa, vocal de COPEC-LLEIDA.

Es prega confirmació d'assistència a: comunicacio@pedagogs.cat

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > NdP: INAUGURACIÓ COPEC-LLEIDA

CONTACTE:

Joan Gamero, Vocal de COMUNICACIÓ: comunicacio@pedagogs.cat – 609403879
Jordi Viladrosa, Vocal de COPEC-LLEIDA: copec.lleida@pedagogs.cat 


RESSÓ ALS MITJANS:

Data de publicació: 16/11/2016