Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ÀGORA CIUTADANA 2016: Trobada de persones cuidadores | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

ÀGORA CIUTADANA 2016: Trobada de persones cuidadores

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > ÀGORA CIUTADANA 2016: Trobada de persones cuidadoresL'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, del què el Col·legi de Pedagogs de Catalunya n'és entitat membre, celebra un any més l'Àgora Ciutadana, espai de trobada de la ciutadania compromesa socialment amb la ciutat, juntament amb la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores (XSFC). 

Enguany, l'Àgora se centra en donar veu i visibilitat a les persones que cuiden de familiars malalts i dependents, per agrair la seva tasca i contribució i explicitar el compromís del Govern municipal anunciant l'inici del procés d'elaboració d'un Pla de Ciutat per les Famílies cuidadores.

Per aquest motiu, demanem la vostra col·laboració en la difusió de l'enquesta "I tu com estàs?", entre les persones cuidadores del vostre entorn. 

També us animem a assistir a l'Àgora Ciutadana "Avancem en el reconeixement de les persones cuidadores", que se celebrarà el proper 21 de novembre, de 17h. a 18:30 h. al Centre Cultural del Born. Podeu fer la vostra inscripció al següent enllaç.

Col·laborem plegats per donar reconeixement a les persones que cuiden familiars malalts i depenents.

Data de publicació: 18/11/2016