Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PRESENTACIÓ ESTUDI SOBRE COMPETÈNCIES EN ELS PLANS FORMATIUS DE MEDIACIÓ - 21/01/17 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

PRESENTACIÓ ESTUDI SOBRE COMPETÈNCIES EN ELS PLANS FORMATIUS DE MEDIACIÓ - 21/01/17

PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI 

"EXPLICITACIÓ DE LES COMPETÈNCIES EN ELS PLANS DE FORMACIÓ DE LES PERSONES MEDIADORES" 

DEL GRUP DE TREBALL DE MEDIACIÓ DEL COPECEl Col·legi de Pedagogs de Catalunya us convida a l'Acte de Presentació de l'Estudi "Explicitació de les competències en els plans de formació de les persones mediadores", elaborat pel Grup de Treball de Mediació, el proper 21 de gener de 2017, de 12 a 13:30h., a la seu de COPEC-TARRAGONA (Rambla Nova, 12, 1.2. 43004 TGN), en el marc i al voltant del Dia Europeu de la Mediació que aquest any té per lema "El compromís institucional en l'impúls de la mediació"
PROGRAMA DE L'ACTE DE PRESENTACIÓ

12h. - Obertura de l'acte i benvinguda a càrrec de Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC).  

12:05h. - Introducció de l'estudi a càrrec de Josep Armengol, responsable de Mediació del COPEC.

12:30h. - Presentació de l'estudi "
EXPLICITACIÓ DE LES COMPETÈNCIES EN ELS PLANS DE FORMACIÓ  DE LES PERSONES MEDIADORES", a càrrec de Joan Gamero, coordinador de l'estudi i del Grup de Treball Mediació del COPEC fins el setembre 2016, actual vocal de Comunicació del COPEC.

13:15h. Cloenda de l'acte, a càrrec de Jèssica Casas, vocal i responsable de COPEC-TARRAGONA.
   
Refrigeri pels assistents.  

Es prega confirmació d'assistència a: comunicacio@pedagogs.cat

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > PRESENTACIÓ ESTUDI SOBRE COMPETÈNCIES EN ELS PLANS FORMATIUS DE MEDIACIÓ - 21/01/17 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > PRESENTACIÓ ESTUDI SOBRE COMPETÈNCIES EN ELS PLANS FORMATIUS DE MEDIACIÓ - 21/01/17

Data de publicació: 9/1/2017