Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2017 a GIRONA: ´L´EDUCACIÓ EMOCIONAL´. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2017 a GIRONA: "L'EDUCACIÓ EMOCIONAL".

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2017 a GIRONA: "L´EDUCACIÓ EMOCIONAL".

CONVERSES PEDAGÒGIQUES 2017: L'EDUCACIÓ EMOCIONAL


8 i 15 de febrer, a la Casa de Cultura de GironaAvui dia, en un món emergent on les relacions i contextos socials són tan metamòrfics, és important donar resposta a les necessitats socials, laborals, educatives i personals que la societat actual està vivint. D’aquesta conjuntura, es deriva l'Educació emocional i l'eix central de les Converses Pedagògiques d'enguany. Aquest concepte educatiu pretén crear la consciència de generar nous ambients i metodologies relacionals i pedagògiques que fomentin el desenvolupament de competències emocionals a càrrec de professionals de la pedagogia i l'educació.

Organitzades pels Estudis de Pedagogia de la Universitat de Girona (UdG), la Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social (Ser.Gi) i el COPEC-GIRONA. El COPEC té conveni amb la Universitat de Girona i amb la Fundació Ser.Gi. 


Esperem que aquestes Converses Pedagògiques fomentin la riquesa competencial de l'educació emocional i permetin espais de debat i reflexió a partir de l'experiència professional de pedagogs i pedagogues i altres professionals que treballen en l'àmbit de l'educació. Van adreçades als estudiants del Grau en Pedagogia, a la resta d'estudiants de la Facultat d'Educació i Psicologia i del conjunt de la UdG, als professionals del món de l'educació i, en general, a totes les persones que tenen interès per l'educació i els reptes que se li plantegen. L'accés a tots els actes de les Converses Pedagògiques és lliure.

  • Dimecres 8 de febrer, Marta Pagès, responsable de COPEC a Girona, participa en la "Inauguració de les Converses Pedagògiques" i Joan Gamero, vocal de Comunicació del COPEC, participa amb la ponència sobre "Educació Emocional en l’àmbit formal", la presentació anirà a càrrec de Marta Pagès i Sergi Bayarri.
  • Dimecres 15 de febrer, Eva Font, vocal de la Junta de Govern del COPEC, participarà en la taula rodona sobre "L'Educació Emocional. Pràctiques pedagògiques" que presentarà i moderarà Xavier Besalú, doctor en pedagogia, professor del Departament de Pedagogia de la UdG.
Podeu consultar el programa al següent enllaç.

Data de publicació: 1/2/2017