Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIÓ LLIBRE ´ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIÓ LLIBRE "ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA"

PARLAMENT DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

 “ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA” de MARIA HELENA TOLOSA COSTA

BARCELONA, 15 de febrer de 2017

 

Benvingudes i benvinguts a aquest acte que hem organitzat plegats Ediciones del Serbal i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, gràcies a totes i tots per acompanyar-nos aquesta tarda.

Ja sabeu que estem de celebracions, i si no us ho dic ara! el COPEC el juny farà 15 anys i ho celebrem amb actes com el d’avui que presentem el llibre “ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA” de la psicopedagoga Maria Helena Tolosa Costa, un llibre que com ella mateix indica no és un receptari de solucions,  sinó un manual pràctic que vol acompanyar als pares i mares en la seva tasca pedagògica com educadors de primer ordre -que són- en el desenvolupament de seus fills i filles.

Des de sempre se’ns diu que no escrivim o que escrivim poc, vull desmuntar aquest mite perquè al COPEC som testimonis que els Pedagogs/gues i els Psicopedagogs/gues publiquem i molt!  A més us puc dir que d’un temps ençà ho estem fent força des de l’àmbit de la praxis com l’obra que avui, fonamentada en l’experiència, ens presenta Maria Helena. Una gran aportació des de la professió que enriquirà el corpus de coneixement de la psicopedagogia.  

Gràcies Maria Helena per pensar en el teu Col·legi a l’hora de presentar aquest llibre que estic convençuda serà un gran referent per a les famílies i per als professionals de l’educació.

Gràcies, també a Ediciones el Serbal per la donació de 4 exemplars de l’obra de M. Helena al fons documental del COPEC, això ens permetrà disposar d’un exemplar a cadascuna de les seus del Col·legi: a GIRONA, a TARRAGONA, a LLEIDA i a BARCELONA.

Per acabar, vull agrair a Victoria Gómez, la nostra vicepresidenta que ha vingut expressament de Lleida, per proposar-ne la presentació i per haver acceptar fer-ne la glosa de l’autora i de l’obra.

 

Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta

Data de publicació: 15/2/2017