Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LES VI JORNADES REPENSEM L´ESCOLA I EL TREBALL COL·LECTIU | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

LES VI JORNADES REPENSEM L'ESCOLA I EL TREBALL COL·LECTIU

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > LES VI JORNADES REPENSEM L´ESCOLA I EL TREBALL COL·LECTIU

El passat 20 de maig es van celebrar les VI Jornades Repensem l'Escola que enguany s'han centrat en aquesta qüestió: "Avancem col·lectivament? Quins reptes tenim per caminar cap a una educació alliberadora i equitativa", amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre el treball col·lectiu i la seva importància i també proposant noves estratègies per millorar. 

Aquesta sisena edició de les jornades es va organitzar conjuntament pel Moviment de Renovació Pedagògica (MRP) de Girona, la Fundació SER.GI, la Facultat d'Educació i Pedagogia de la UdG i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, des de COPEC-GIRONA, representat per Marta Pagès, i portat a terme a l'Escola Annexa Joan-Puigvert de Girona. 


Van obrir els debats Ramon Casadevall, mestre i pedagog, i Fina Espinosa, educadora social, en els quals es parlà sobre els reptes que tenim per aconseguir una educació alliberadora i equitativa i com es vol fer. Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > LES VI JORNADES REPENSEM L´ESCOLA I EL TREBALL COL·LECTIU

Dels debats i de les converses van sorgir idees a tenir en compte per anar en aquesta direcció, fent èmfasi en la responsabilitat individual.


Les jornades es van dedicar a Núria Terés i Bonet, una "persona compromesa en l'educació i la renovació pedagògica, i gran defensora del treball comunitari", com va comentar Rosa Guàrdia, coordinadora del MRPG. *Notícies relacionades:

*Videos de la Jornada 


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Aula Pedagogia > LES VI JORNADES REPENSEM L´ESCOLA I EL TREBALL COL·LECTIU 
Un any més arriba una nova edició del Repensem l'Escola, que organitza el Moviment de Renovació Pedagògica de Girona conjuntament amb la Fundació Ser.gi, el Servei Educatiu del Gironès i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Un esdeveniment on es pretén repensar l'escola amb membres de tota la comunitat educativa, tot generant un espai de reflexió, formació i intercanvi amb la intenció de seguir avançant en l'educació. Des de l'Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d'educació no formal, l'educació al país s'està movent, revolucionant. Ens cal compartir i contrastar il·lusions, neguits i experiències concretes per avançar segurs, amb pedagogia i col·lectivament.

La representant de COPEC-GIRONA, Marta Pagès, participa en l'organització de les Jornades.

Us animem a participar‐hi, i a compartir coneixements, inquietuds i il·lusions! 

Podeu consultar el programa al següent enllaç.


DIA I HORA: dissabte 20 de maig de 8:45 a 13:45h.

 

LLOC: Escola Annexa-Joan Puigbert. C/ Isabel la Catòlica 24, 17004 Girona. (Podeu aparcar al pàrquing dels Serveis Educatius dels Gironès -60 places- i als pàrquings de la UdG del Barri Vell.)

 

PREU: 10€ per als socis del MRP, estudiants i col·legiats del COPEC, i 15€ per als no socis. Inclou l'esmorzar.

 

INSCRIPCIONS: fins a 17 de maig, a través d'enllaç.Data de publicació: 24/5/2017