Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AL NOU MODEL D’INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA HI SOM ELS PEDAGOGS I PSICOPEDAGOGS?<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

AL NOU MODEL D’INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA HI SOM ELS PEDAGOGS I PSICOPEDAGOGS?

A petició dels Col·legis Professionals: de Pedagogs de Catalunya, d'Educadores i Educadors de Catalunya, de Psicologia de Catalunya i de Treball Social de Catalunya, el subdirector d'Infància i Adolescència de la DGAIA, Joan Mayoral, presentarà el NOU MODEL D'INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA el proper dia 29 de març a les 10 hores del matí a les instal·lacions del CEESC a Barcelona (carrer Aragó, 141-143, 4a planta).

Aquest Nou Model d'Intervenció Socioeducativa els Col·legis -abans nomenats- no en coneixem el contingut. En un primer moment se'ns va convocar des de DGAIA (4t trimestre 2015) en un grup de treball per a debatre'l i fer-hi aportacions, per causes tècniques -segons DGAIA- el grup de treball a les 3 trobades es va dissoldre no tenint més notícies fins abans d'estiu del 2016 en què van començar les proves pilots i les presentacions del Nou Model.

El COPEC, en les 3 trobades del grup de treball, va presentar les seves demandes d'inclusió del pedagog/a i psicopedagog/a als equips de professionals posant en valor la seva tasca pedagògica, a partir del document elaborat pel Grup de Recerca de Pedagogia Social -lliurat al Departament de Treball, Afers Socials i Família el 31-12-2015- PERFILS PROFESSIONALS I FUNCIONS DIFERENCIALS DEL PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A EN UN SERVEI D’INTERVENCIÓ SOCIOEDUCATIVA. No ens consta que s'hagi incorporat les nostres demandes.

Si treballeu amb infància i adolescència us animo a què, si podeu, hi assistiu a aquesta presentació conjunta amb els professionals (educadors, treballadors socials i psicòlegs) que hi són i amb els que hauríem de ser-hi (pedagogs i psicopedagogs) als Serveis d'Intervenció Socioeducativa. No sabem si després haurà debat, però en tot cas és important que també hi siguem els pedagogs i psicopedagogs que treballem amb infància i adolescència.

Hi haurà una representació del GRUP DE RECERCA DE PEDAGOGIA SOCIAL del COPEC, un cop siguem coneixedors del contingut, podrem posteriorment com a Col·legi de Pedagogs fer-hi les al·legacions que considerem oportunes al Decret i al propi Director General de la DGAIA i al Secretari d’Afers Socials del Departament.

Per assistir-hi cal que us inscriviu al FORMULARI  i escolliu el col·lectiu COPEC.

La força del COPEC és la força dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues!

Montserrat Juanpere
Vocal de Social
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 20/3/2017