Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA DRA. KUENTUX VISITA COPEC-TARRAGONA DE NOU | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

LA DRA. KUENTUX VISITA COPEC-TARRAGONA DE NOU

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=


En el marc de les accions de l'"ABRIL, MES DE LA SALUT", el passat dijous 27 d'abril COPEC-TARRAGONA va organitzar el Contacontes "LA DRA. KUENTUX": UNA REVISIÓ MÈDICA PER TENIR CURA DE LES EMOCIONS A TRAVÉS DELS SENTITS

COPEC-TARRAGONA, com a membre de la Xarxa Tarragona Saludable de l'Ajuntament de Tarragona, va participar per segon any consecutiu presentant aquesta activitat pedagògica que forma part del Projecte “Contes: un valor per la creativitat” Premi Civisme 2014 “Serra i Moret” de la Generalitat de Catalunya.


Es va portar a terme a la seu de COPEC-TARRAGONA, a càrrec de la Doctora en Pedagogia M. Concepció Torres, secretària de la Junta de Govern del COPEC, qui va exposar -amb gran habilitat interpretant a la Dra. Kuentux- tot un seguit de contes adreçats a persones de totes les edats, amb continguts relacionats amb temàtiques per a la promoció d'estils de vida i alimentació saludable, passant per les emocions i els sentiments. 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title= Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=

Un acte entranyable, lúdic-educatiu i distret, en el què la Dra. Kuentux va rebre una molt bona acollida per part de les famílies i va facilitar fer ressò i donar visibilitat, una vegada més, a la Pedagogia, al Col·legi i a COPEC-TARRAGONA, en l'àmbit de la Salut. 

Aprofitem per recordar-vos que l'atenció a la seu de COPEC-TARRAGONA és els dijous de 15 a 18:30h. (del 12 de setembre al 22 de juny).
La Xarxa Tarragona Saludable de l'Ajuntament de Tarragona organitza la quarta edició d'"ABRIL, MES DE LA SALUT", que al llarg del mes presentarà 23 activitats diferents per promoure i promocionar un estil de vida saludable i per donar-se a conèixer. Ho farà en el marc del dia mundial de l'Activitat Física (6 d'abril) i el dia mundial de la Salut (7 d'abril). Les propostes seran diverses, en format de caminades i sessions d'activitat física adaptades i també es faran conferències, xerrades, tallers i cinefòrums, sobre temes relacionats amb la salut.

Des de COPEC-TARRAGONA, com a membre de la Xarxa i en aquest marc, s'organitza una nova edició de l'activitat: 


"CONTACONTES: LA DOCTORA KUENTUX." UNA REVISIÓ MÈDICA PER TENIR CURA DE LES EMOCIONS A TRAVÉS DELS SENTITS


La salut i l'educació són les dues coses més importants per a les persones, la visita mèdica de la Dra. Kuentux ens demostrarà que els contes ens poden ajudar a tenir cura d'aquests dos aspectes. Ens farà una revisió mèdica a través de contes. 


Acte pedagògic organitzat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, des de la Vocalia de COPEC-TARRAGONA, en el marc de les accions de l'"ABRIL, MES DE LA SALUT", com a membre de la Xarxa Tarragona Saludable de l'Ajuntament de Tarragona. Aquesta activitat forma part del Projecte “Contes: un valor per la creativitat” Premi Civisme 2014 “Serra i Moret” de la Generalitat de Catalunya.


  • Data: 27 d'abril de 2017
  • Hora: 18 h. 
  • Lloc: Seu de COPEC-TARRAGONA, Rambla Nova, 12, 1. 2. 43004 Tarragona (Òmnium Cultural) COM ARRIBAR
  • Activitat sense cost, adreçada a públic de totes les edats, a nens i nenes, pares i mares, avis i àvies,... i a tota persona que vulgui participar
  • "CONTACONTES: LA DOCTORA KUENTUX"PROGRAMA
  • ACTIVITATS "ABRIL. MES DE LA SALUT"CARTELL


ORGANITZA: 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > LA DRA. KUENTUX VISITA COPEC-TARRAGONA DE NOU Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > LA DRA. KUENTUX VISITA COPEC-TARRAGONA DE NOU
 

 

Per qualsevol dubte o aclariment: CONTACTAR AMB EL COPEC


Data de publicació: 4/5/2017