Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL PROJECTE “SÓC GRAN. I QUE?” A SANT JORDI. AJ. DE BARCELONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

EL PROJECTE “SÓC GRAN. I QUE?” A SANT JORDI. AJ. DE BARCELONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > EL PROJECTE “SÓC GRAN. I QUE?” A SANT JORDI. AJ. DE BARCELONA

El Consell Assessor de la Gent Gran i la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona impulsen el projecte "Soc gran, i què?", que pretén sensibilitzar a la ciutadania i contribuir a desmuntar estereotips i perjudicis lligats a l’edat.

La iniciativa ha sigut reconeguda per la OMS com una pràctica internacional en contra de la discriminació cap a la tercera edat.

Dins de les diferents accions previstes del projecte engegat a Barcelona, s’ha posat en marxa a través de les xarxes socials, una campanya per reivindicar la pluralitat, la diversitat i els drets de la gent gran, a través de fotografies amb el lema “Soc gran, i què?”


Per difondre la campanya, s'ha editat un punt de llibre que es difondrà a través dels equipaments i entitats de la ciutat, entre els que es troba el Col·legi de Pedagogs, com a membre del Grup de Treball d’Envelliment del Consell Municipal de Benestar Social, a partir del proper 23 d’abril, dia de Sant Jordi.

Us animem a totes i tots a participar en la campanya amb les vostres fotografies per demostrar que l’edat no és una barrera.


Data de publicació: 21/4/2017