Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PREPARACIÓ OPOSICIONS ORIENTACIÓ EDUCATIVA: Sessions informatives | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

PREPARACIÓ OPOSICIONS ORIENTACIÓ EDUCATIVA: Sessions informatives

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya s'organitzen dues sessions informatives, a Barcelona i a Lleida, per tractar la possibilitat d'oferir un curs de Preparació d'Oposicions, per a l’especialitat d’Orientació Educativa, a partir de l'Acord de Govern 48/2017, de 18 d'abril, pel qual s'ha aprovat l'oferta pública per a cossos docents del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2017.

A Barcelona es portarà a terme el proper 25 de maig a les 18h., a l'Espai Calàbria 66 (C/ Calàbria, 66 08015 Barcelona) i a Lleida el proper 31 de maig a les 18h., a la seu de COPEC-LLEIDA (Rambla de Ferran, 32 25007 Lleida). 

Davant les consultes rebudes al COPEC de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues -col·legiats/des o no col·legiat/des-, sobre la possibilitat d’organitzar-ne un curs i després de valorar-ho, es té en compte que:

a) Ja han passat sis cursos sense cap convocatòria i imaginem que el procés serà semblant, però hi haurà molts aspirants nous i amb un desconeixement del procés de selecció.

b) Que la preparació exigeix un esforç considerable tant d'estudi com de preparació personal.

c) Que el COPEC vetlla pels interessos dels seus col·legiats/des -i de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en general- i vol continuar oferint un servei de qualitat, perquè la preparació s’ajusti a les necessitats de la convocatòria, ajudant als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que vulguin que l’àmbit de l’Orientació a l’Educació Secundària sigui la seva sortida professional.

d) Estem pendents que cada departament faci la seva pròpia convocatòria, no se sap quan serà tot i que la previsió és aquest any o màxim el primer trimestre de 2018. 

Tenint en compte tot això, el COPEC planteja la possibilitat, sempre que hi hagi un número de participants suficient perquè sigui viable, d’oferir un curs de preparació per a les Oposicions d’Orientació Educativa. Per això, s’obre la consulta amb una preinscripció per constatar que és d’interès i s’assoleix un número suficient per poder engegar el curs i es convoca a tots/es els interessats/des que vulguin/puguin assistir a la reunió informativa on es tractarà el tema i el procés i es respondran a tots els dubtes que es plantegin sobre aquest àmbit i el curs en general. 

Confirmeu la vostra assistència mitjançant el formulari següent, triant l’opció:


Rebeu una salutació ben cordial,

Àngel Casajús
Vocal d’Educació
Col·legi de Pedagogs de Catalunya* El Govern ha aprovat una oferta d'ocupació pública de més de 7700 places, la convocatòria més important dels darrers sis anys


Data de publicació: 24/4/2017