Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BIZBARCELONA 2017 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

BIZBARCELONA 2017 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > BIZBARCELONA 2017 - ENTRADA LLIURE I NETWORKING 
SOL·LICITAR CODI SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES (triar opció BizBarcelona)

PARTICIPAR AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL (triar opció BizBarcelona - Networking) 


Us comuniquem que la setena edició del saló BIZBARCELONA, se celebrarà els propers 31 de maig i 1 de juny al recinte de la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc). Un esdeveniment dedicat a l'emprenedoria que enguany, amb el lema "Suma't al moviment transformador", té l'objectiu de proposar solucions i oportunitats entorn al "canvi" i la "transformació", com a elements claus per a l'evolució de les empreses. Un espai d'intercanvi i relacions entre professionals i organitzacions que en aquesta edició cerca l'adaptació a l'entorn competitiu i canviant en el que ens desenvolupem.  

El Col·legi de Pedagogs, a través de l’Associació Intercol·legial a la qual pertany, participa per 5è any consecutiu al Saló, i estarà present en l'estand de la Intercol·legial. 

Els col·legiats i col·legiades que estigueu interessats/des en assistir-hi ja podeu sol·licitar el vostre CODI personal (triar opció BizBarcelona) i us el farem arribar per a què podeu fer la inscripció a BizBarcelona, sense cost. 

Així mateix, us convidem a participar en el NETWORKING INTERPROFESSIONAL que es portarà a terme el 31 de maig, de 10 a 13h., que s'adreça a professionals col·legiats/des i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i xarxes de treball. Per aquest motiu també hem convidat a les entitats col·laboradores de la BORSA DE TREBALL DEL COPEC que cerquen el perfil de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues. 

Els col·legiats i col·legiades teniu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector i també d'altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats/des. Amb aquestes reunions podreu establir nous contactes professionals de qualitat en un únic espai i amb una agenda d'entrevistes personalitzada. Si voleu participar en les entrevistes reserveu la vostra plaça (triar opció BizBarcelona - Networking), abans del 19 de maig.

A banda, a partir de les 13h., també tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos amb més empreses i participar al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel vostre anunci.  


Us animem a participar i gaudir d'aquest esdeveniment! Per a qualsevol qüestió estem a la vostra disposició. 

Eva Font Garcia
Vocal d'Empresa
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 8/5/2017