Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONCLUSIONS I CONGRÉS DE LES PROFESSIONS DE LA INTERCOL·LEGIAL CATALANA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

CONCLUSIONS I CONGRÉS DE LES PROFESSIONS DE LA INTERCOL·LEGIAL CATALANA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=


Ha finalitzat el I Congrés de les Professions organitzat pels Col·legis Professionals coordinats per l'Associació Intercol·legial, un esdeveniment vertebrador de l'entorn dels Col·legis Professionals.

El I Congrés ha tingut lloc des del 31 de maig al 4 de juliol d'enguany, i s'han organitzat més de 100 actes i jornades des dels diferents Col·legis Professionals i les 6 Sectorials de la Intercol·legial, per donar respostes conjuntes als reptes de les professions, compartint coneixement, visió i oportunitats davant de nous escenaris i posant en valor als professionals i el seu compromís envers la societat.


De les conclusions del I Congrés de les Professions, destaquem:

"El compromís del respecte estricte i precís de l'ètica i les normes professional i deontològiques"

"Garantir a la societat el nivell de qualitat dels serveis professionals, i l'aptitud i capacitats d'aquest per l'exercici de la seva professió"

"Reafirmar la confiança en els professionals per donar resposta a les noves necessitats de la societat, i reafirmar la confiança en els Col·legis Professionals que els apleguen i representen."
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > CONCLUSIONS I CONGRÉS DE LES PROFESSIONS DE LA INTERCOL·LEGIAL CATALANA
I CONGRÉS DE LES PROFESSIONS 

JORNADA DE CLOENDA - 4  de juliol de 2017 a les 18:00 h.

Museu Marítim de Barcelona, Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona.
El proper 4 de juliol a les 18h. es portarà a terme la Cloenda del I Congrés de les Professions, organitzat per la Intercol·legial Catalana, a la que els col·legiats i col·legiades hi esteu convidats. Us hi esperem el proper dimarts al Museu Marítim de Barcelona, amb el següent programa: 
  • Presentació de les conclusions del Congrés de les Professions
  • Parlament de les autoritats i cloenda
  • Copa de cava acompanyada del grup "Els Escarabats"

Inscripcions AQUÍ (per raons de seguretat i aforament es requereix fer la inscripció)

Podeu descarregar la vostra INVITACIÓ


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=
El proper mes de juny se celebrarà el I Congrés de les Professions de Catalunya, que organitza la Intercol·legial Catalana, de la què som membres. Un esdeveniment que agruparà sessions transversals, dinàmiques de Networking, actes i jornades sectorials, projectant la vitalitat i presència social de les professions i dels professionals.

La sessió inaugural es portarà a terme el proper 31 de maig de 2017 en el marc del BizBarcelona i l'acte de cloenda es farà el 4 de juliol. Durant tot el mes de juny, de l'1 al 26, es realitzaran un seguit d'actes a les seus dels diferents col·legis professionals, amb temàtiques pròpies de les Sectorials de la Intercol·legial. 

Des de la Sectorial d'Acció Social, Ensenyament i Humanitats* organitzem la Conferència "Professionals de l'àmbit social i educatiu, al servei de qui?, que es realitzarà el 22 de juny de 18:30 a 20:30h., a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (Rocafort, 129, Barcelona). Una conferència que es basarà en reflexions filosòfiques sobre la comunitat, que anirà a càrrec de Josep Maria Esquirol, Professor de Filosofia de la UB. A partir d’una caracterització de la situació humana fonamental en termes d'intempèrie i de vida, es presentarà una concepció de la comunitat amb el fil conductor de la fraternitat, on es tocarà el tema de la professió, l'intercanvi, la cura, el do i l'agraïment.

Tota la informació del I Congrés de les Professions de Catalunya es pot consultar a: https://www.congresdelesprofessions.cat/


Data de publicació: 24/7/2017