Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SOCIAL I EDUCATIU, AL SERVEI DE QUI?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

"PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SOCIAL I EDUCATIU, AL SERVEI DE QUI?"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > "PROFESSIONALS DE L’ÀMBIT SOCIAL I EDUCATIU, AL SERVEI DE QUI?"

Des de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats*, de la què el COPEC forma part com a membre de la Intercol·legial Catalana, organitzem la Conferència "Professionals de l’àmbit social i educatiu, al servei de qui?

Es portarà a terme el proper 22 de juny de 18:30h. a 20:30h., a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (Rocafort, 129, Barcelona), en el marc del I Congrés de les Professions de Catalunya, que organitza la Intercol·legial. El Congrés agrupa sessions transversals, dinàmiques de Networking, actes i jornades sectorials, projectant la vitalitat i presència social de les professions i dels professionals. 

La conferència es basarà en reflexions filosòfiques sobre la comunitat i anirà a càrrec de Josep Maria Esquirol, Professor de Filosofia de la UB, qui a partir d’una caracterització de la situació humana fonamental en termes d’intempèrie i de vida, presentarà una concepció de la comunitat amb el fil conductor de la fraternitat i tocarà el tema de la professió, l’intercanvi, la cura, el do i l’agraïment.

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) participem en la lectura d’un manifest al final de l’acte, a mans de la presidenta Rosa Rodríguez, juntament amb els altres degans/es. 

Us convidem a inscriure-us i a que hi participeu! *El COPEC forma part d’aquesta Sectorial juntament amb els següents col·legis: 


Data de publicació: 18/5/2017