Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Manifest Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

Manifest Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial

MANIFEST SECTORIAL D'ACCIÓ SOCIAL, ENSENYAMENT I HUMANITATS


La Sectorial d'Acció Social, Ensenyament i Humanitats, de la que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya en forma part, reunida avui 28/9/2017, es posiciona en defensa dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques de la ciutadania catalana, davant la seva vulneració per part del govern i organismes de l'Estat espanyol.


A Barcelona, el 28 de setembre del 2017, la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial, manifesta

  1. Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.
  2. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint aquests dies per part del govern i els organismes de l’Estat.
  3. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica, ferma i continuada en defensa de les institucions i dels drets fonamentals.
  4. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva, i, per això, instem les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.
  5. Ens comprometem a respondre de manera coordinada i continuada davant de qualsevol acció repressiva més i no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.


Data de publicació: 28/9/2017