Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PROMOCIÓ DE PEDAGOGS/GUES GRADUATS 2013-2017<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

PROMOCIÓ DE PEDAGOGS/GUES GRADUATS 2013-2017

Enguany s'ha graduat la promoció de PEDAGOGS i PEDAGOGUES 2013-2017, a les universitats catalanes: URV, UAB, UdG i UB, així com estudiants catalans de pedagogia a la UNED que no en coneixem el nombre.

Un total de 304 PEDAGOGUES i PEDAGOGS han vist assolida la seva fita després de 4 intensos anys que ha durat el GRAU de PEDAGOGIA, esdevenint una PROMOCIÓ de professionals de la PEDAGOGIA que s'incorpora de ple dret a la PROFESSIÓ.  Una nova promoció de PEDAGOGUES i PEDAGOGS que tenen molt a aportar a la societat i a la pedagogia.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya com a referent de la PEDAGOGIA professional a casa nostra, us en dona l'enhorabona i us desitja tota mena de sorts en aquest nou camí que endegueu i en el que no esteu sols, el COPEC està al vostre costat per tot allò que necessiteu en aquestes primeres passes.

Pels que vulgueu i/o pugueu sumar-vos-hi al col·letiu col·legial aquest 2017 trobareu un ajut a la quota d'alta i a la quota d'aquest segon semestre. A Secretaria us en informaran o bé consulteu l'apartat Campanya col·legiació nous graduats 2017


Teniu les portes del vostre Col·legi obertes de bat a bat.


16/06/2017

Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV

17/06/2017


Data de publicació: 19/7/2017