Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BARÒMETRE DE L´EDUCACIÓ - FUNDACIÓ JAUME BOFILL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

BARÒMETRE DE L'EDUCACIÓ - FUNDACIÓ JAUME BOFILL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > BARÒMETRE DE L´EDUCACIÓ - FUNDACIÓ JAUME BOFILL

Des de la Fundació Jaume Bofill s'està promovent un Baròmetre de l'Educació. Es tracta d'una enquesta curta per conèixer el que pensen els pedagogs/gues, psicopedagog/gues, els/les mestres, els experts/es i les famílies de Catalunya sobre l'educació, i per poder obrir nous debats. 


L'enquesta aborda qüestions per reflexionar al voltant de l'educació i copsar les diferents visions. Amb els resultats que s'obtinguin es generaran continguts per ajudar a educar millor, a entendre els diferents mons al voltant de l’educació: el primer baròmetre que ens aportarà informació real sobre l’estat del món de l’educació. 

Des del Col·legi de Pedagogs col·laborem en aquest interessant projecte de la Fundació Jaume Bofill i demanem als col·legiats i a les col·legiades que hi pugueu participar, per tal que doneu la vostra visió com a professionals del món de l'educació i així es puguin copsar les vostres opinions, les vostres preocupacions i els vostres suggeriments. 

Per participar en l'enquesta a: http://www.elMondelEdu.cat, són només 5 minuts! 


Data de publicació: 27/7/2017