mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< febrer 2018 >
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

INICI > Jornades > Jornades del COPEC

JORNADA UNIVERSITATS-COPEC: "PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL S. XXI": 01/03/2018 AL COACB

anterior
Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Jornades > JORNADA UNIVERSITATS-COPEC: "PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL S. XXI": 01/03/2018 AL COACB<BR>

JORNADA DE PEDAGOGIA DIA 1 DE MARÇ DE 2018 AL COACB

ORGANITZEN: COPEC-UB-UDG-UAB-URV

PROGRAMA - CARTELL - INSCRIPCIONS


Nova data per la celebració de la I JORNADA UNIVERSITATS-COPEC (VI Jornada del COPEC) amb el tema PROJECCIÓ DE LA PEDAGOGIA EN LA SOCIETAT DEL SEGLE XXI

Que es farà el dia 1 de març de 2018 al Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (C/ Casp 130, 08013 Barcelona)


Aquesta Jornada de Pedagogia, fruït de la col·laboració entre la vessant acadèmica i professional, s’organitza entre el COPEC, la UB, UAB, UdG i URV, per abordar l’exercici professional de la pedagogia a partir de tres eixos vertebradors: ESCOLA, SOCIAL, EMPRESA, coincidents amb els CONTEXTOS on el pedagog/a i psicopedagog/a desenvolupa el seu exercici professional.

Una JORNADA adreçada a estudiants, docents i professionals de la pedagogia i la psicopedagogia i a tothom que estigui interessat en la pedagogia, com a motor de canvi social mitjançant l'educació des del seu sentit més ampli. Jornada sense cost on tothom hi està CONVIDAT, prèvia INSCRIPCIÓ.

La finalitat és reflexionar i debatre sobre la pedagogia al Segle XXI compartint bones pràctiques pedagògiques dins de cada EIX, amb l'objectiu de projectar i posar en valor  a la pedagogia i la psicopedagogia en cadascun dels seus contextos professionals, identificar-ne llurs funcions, necessitat social i el grau de reconeixement en els estaments públics i privats.

La JORNADA DE PEDAGOGIA UNIVERSITATS-COPEC (VI Jornada del COPEC), tenen previst un disseny modular amb l’objectiu de focalitzar cada CONTEXT PROFESSIONAL i facilitar-ne la seva anàlisi i debat, recollint-ne llurs conclusions.

La JORNADA DE PEDAGOGIA comptarà amb una Conferència Inaugural per emmarcar el tema central, a càrrec JORDI RIERA I ROMANÍ, doctor en pedagogia, catedràtic d'Educació de Blanquerna-URL i 1r President del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Tot seguit s’abordaran els eixos de forma temàtica a partir de Taules Simultànies al voltant de REALITATS PEDAGÒGIQUES I PSICOPEDAGÒGIQUES on amb la participació dels assistents, es plantejaran idees força al voltant de la pedagogia i la psicopedagogia i la seva projecció en la societat del segle XXI. A la tarda una Taula d'Experts en cada eix: ESCOLA-SOCIAL-EMPRESA, tenint en compte les idees força de les taules temàtiques, debatran sobre el passat, present i futur de la PEDAGOGIA, amb la participació dels assistents.

La tarda començarà amb una desfilada pedagògica, seguida de la presentació del procés participatiu i cooperatiu per a instituir el DIA DE LA PEDAGOGIA, clourà la JORNADA DE PEDAGOGIA la II Edició de lliurament dels GUARDONS als millors TREBALLS DE FI DE GRAU DE PEDAGOGIA del curs 2016-2017, de les universitats catalanes.

És una JORNADA de promoció, visibilització i projecció de la PEDAGOGIA i les seves àrees de coneixement, pel que és molt important l'assistència de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues per a donar-hi suport, fer sentir la seva veu i compartir incerteses, experiències i, sobretot, reptes i desitjos de futur. 

La força de tot@s els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues és la que permet avançar i assolir les fites que es pugui plantejar com a col·lectiu professional.


PROGRAMA - CARTELL - INSCRIPCIONS


Data de publicació: 26/1/2018

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI