Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com M. CONXA TORRES A ´EL PATI DE MARES I PARES´, DEL CLUB DELS TARRACONINS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

M. CONXA TORRES A "EL PATI DE MARES I PARES", DEL CLUB DELS TARRACONINS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > M. CONXA TORRES A "EL PATI DE MARES I PARES", DEL CLUB DELS TARRACONINS


El passat dijous 9 de novembre es va portar a terme la ponència "Els contes com a eina pedagògica de 0 a 12 anys" a mans de M. Concepció Torres Sabaté, doctora en Pedagogia, secretària de la Junta de Govern del COPEC i professora de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV, en el marc d' "El Pati de Mares i Pares" que organitza el Club dels Tarraconins de l'Ajuntament de TarragonaEs va desenvolupar a la Sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació (IMET) de Tarragona, on la Sra. Torres va parlar sobre com es poden explicar els contes aprofitant per treballar diferents hàbits i valors, així com gestionar les emocions dels infants en edats primerenques fins els 12 anys. Rodejada de contes ben diversos, per posar molts exemples, va valorar sobretot el caràcter pedagògic que aporta la diversitat de temàtiques en l'ambit de la família. 

Una tarda pedagògica en la qual des de COPEC-TARRAGONA es va col·laborar amb El Club dels Tarraconins, per fomentar la lectura de comptes entre els més petits de la casa. 
Des de la Vocalia de COPEC TARRAGONA us informem que el Club dels Tarraconins de l'Ajuntament de Tarragona organitza "El Pati de Mares i Pares" en el que participarà M. Concepció Torres Sabaté, doctora en Pedagogia, secretària de la Junta de Govern del COPEC i professora de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV.

En la seva ponència "Els contes com a eina pedagògica de 0 a 12 anys" es tractarà com podem explicar i utilitzar els contes per treballar hàbits, valors i gestionar emocions des de 0 a 12 anys, valorant el caràcter pedagògic que la diversitat temàtica ens pot aportar dins de l'àmbit familiar. 


Data de publicació: 13/11/2017