mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< octubre 2019 >
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

INICI > Grups de Recerca > Mediació

TALLER ANÀLISI D'UN CAS DE MEDIACIÓ: SUPERVISIÓ i FORMACIÓ - 15/11/17

anterior

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Grups de Recerca > TALLER ANÀLISI D´UN CAS DE MEDIACIÓ: SUPERVISIÓ i FORMACIÓ - 15/11/17


El passat 15 de novembre es va portar a terme a la seu del COPEC la primera sessió del Taller “Anàlisi d'un Cas de Mediació: Supervisió i Formació”, organitzat pel Grup de Recerca de Mediació del COPEC, en el qual van participar professionals de la pedagogia i la psicopedagogia i d'altres àmbits relacionats, que van ser conduits pels experts Josep Armengol, responsable de l'Àrea Professional de Mediació del COPEC i Joan Gamero, membre del Grup de Recerca de Mediació. 

La coordinadora del GR de Mediació, Marta Mozo, va fer la presentació del taller i dels experts, donant pas a l'exposició d'un cas real de mediació, a partir del qual es van compartir diferents opinions dels participants tot creant una proposta d'intervenció en aquest conflicte, des de la diversitat de mirades mediadores.Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Grups de Recerca > TALLER ANÀLISI D´UN CAS DE MEDIACIÓ: SUPERVISIÓ i FORMACIÓ - 15/11/17


Les valoracions que s'han extret de les avaluacions fetes per part dels participants, ens indiquen que el taller va estar molt acerat, tant per les expectatives que tenien com pel coneixements obtinguts. També per la data del taller i les instal·lacions del COPEC on es va dur a terme. A més, podem afegir que el va resultar més interessant per part dels assistents va ser “la posada en pràctica d'un cas real", "el poder compartir experiències” i "les eines donades per dirigir una mediació”.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Grups de Recerca > TALLER ANÀLISI D´UN CAS DE MEDIACIÓ: SUPERVISIÓ i FORMACIÓ - 15/11/17


Des del COPEC agraïm la generositat i disponibilitat dels experts i de la coordinadora del GR de Mediació, i felicitem pels bons resultats obtinguts en les valoracions dels assistents. 

Us animem a poder participar en els propers tallers que s'organitzaran.  Des del Grup de Recerca de Mediació del Col·legi de Pedagogs volem oferir un espai on els professionals de la mediació puguem compartir experiències i coneixements a través de l'anàlisi de casos. 

Per aquest motiu hem organitzat una Primera Sessió d'"Anàlisi d'un cas de Mediació: Supervisió i Formació", que portarem a terme el proper 8 de novembre de 2017, de 18 a 20h., a la seu del COPEC, a mans dels experts en mediació Josep Armengol i Joan Gamero.

Creiem que compartir diferents mirades i enfocaments enriqueix als participants de la sessió, per aquest motiu, seran benvinguts els professionals de la mediació, col·legiats i no col·legiats (pedagogs, psicopedagogs, educadors, treballadors socials, psicòlegs, advocats,...).  

Es presentarà un cas real de mediació, s'analitzarà i es compartiran les diferents mirades i interpretacions dels assistents a la sessió, per tal de co-construir una proposta de procediment d'intervenció.

La sessió és sense cost per a col·legiats i col·legiades, podreu fer la vostra inscripció per correu-e a formacio@pedagogs.cat, indicant: Nom i Cognoms, DNI, Correu-e, Telèfon, Titulació i Especialitat en Mediació.

També, per a aquells professionals, no col·legiats, que els hi pugui interessar, els detalls de la inscripció es troben a:http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=3526&i=ca 

Tot esperant poder saludar-vos personalment, us agraeixo la vostra col·laboració.

Marta Mozo
Coordinadora del Grup de Recerca de Mediació
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
05/10/2017Data de publicació: 22/11/2017

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal - política de privacitat

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI