Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com MUCE CONVOCA CONCENTRACIÓ ´NO ENS TOQUEU L´EDUCACIÓ´ 25/10/17 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

MUCE CONVOCA CONCENTRACIÓ "NO ENS TOQUEU L'EDUCACIÓ" 25/10/17

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > MUCE CONVOCA CONCENTRACIÓ "NO ENS TOQUEU L´EDUCACIÓ" 25/10/17


Les Entitats que formen el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), ha convocat concentracions amb el lema "NO ENS TOQUEU L'EDUCACIÓ" pel dia 25 d'octubre a les 18 hores, davant dels Ajuntaments de les capitals de comarca, amb la finalitat de mostrar el rebuig a la campanya de descrèdit envers l'ESCOLA CATALANA i el COL·LECTIU DOCENT que s'ha engegat des de diferents formacions polítiques i mitjans de comunicació.


Una altra plataforma de la Comunitat Educativa que se suma a les veus de rebuig a les acusasions infundades sobre l'adoctrinament i sobre la marginació del castellà per part del professorat en els Centres Educatius. Alçant la veu en defensa de l'Escola Catalana i del col·lectiu docent deixant de manifest que els centres educatius catalanas són model d'inclusió, on es fomenta l'esperit crític i els drets fonamentals de les persones i els valors universals com a base de la convivencia, la tolerancia, el respecte i la diversitat.

En aquest mateix sentit el passat 15 d'octubre es va manifestar el COPEC com a membre de la Comunitat Educativa amb la declaració "COPEC EN DEFENSA DE LES ESCOLES CATALANES I DELS SEUS DOCENTS" així com ho ha defensat a l'article "L'ESCOLA CATALANA, OBJECTIU DE L'ESTAT" que al diari EL TEMPS, M. Concepció Torres, secretaria de la Junta de Govern.


Data de publicació: 23/10/2017