mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< octubre 2019 >
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

INICI > Aula Pedagogia > Programació 2018

COPEC-TARRAGONA COORGANITZA VII JORNADES DE MEDIACIÓ 5 A 7/02/18

COPEC-TARRAGONA

anterior

Els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2018 es van celebrar les VII Jornades de Mediació a la Universitat Rovira i Virgili, en les quals el Col·legi de Pedagogs participà en l'organització. La nostra vocal de COPEC Tarragona, Jèssica Casas, participà com a membre de la Comissió Organitzadora, en representació del COPEC.

Centrades en la LA MEDIACIÓ ÉS SALUT i amb l'objectiu de reunir professionals diversos de la mediació per cooperar en els processos de formació en la cultura de pau i mediació, es va posar l'èmfasi en l‘esport, en la mediació en comunitats, en la justícia, la pedagogia, la psicologia, el mon educatiu, el món laboral, el treball social, ..., tenint en compte les experiències, les metodologies i les pràctiques mediadores.

Des del Grup de Recerca de Mediació (GRM) del COPEC, la Carolina Mallo, pedagoga, membre del GRM i mediadora a la Fundació Gentis, va impartir el taller "Pacificar ambients hostils per millorar el Benestar Personal: Mediació Penitenciària", on va compartir entre els assistents -una trentena de participants molt interessats-, el projecte que s'està desenvolupant al centres penitenciaris de Quatre Camins i Joves, exposant la tècnica i l'experiència d'aquest programa pioner a Catalunya. 

Des del COPEC agraïm la col·laboració, participació i implicació de la Jèssica Casas i de la Carolina Mallo en aquestes jornades, com a representants del COPEC.


Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > COPEC-TARRAGONA COORGANITZA VII JORNADES DE MEDIACIÓ 5 A 7/02/18

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya participa, un any més, en l'organització de les JORNADES DE MEDIACIÓ A TARRAGONA, aquest 2018, les setenes, i amb el títol: "MEDIACIÓ ÉS SALUT". Es faran els propers 5, 6 i 7 de febrer de 2018, a l'Aula Magna del Campus Catalunya  de la Universitat Rovira i Virgili. Les VII Jornades de Mediació a Tarragona tenen l'objectiu de cooperar en els processos de formació en la cultura de pau i mediació, un espai de trobada per a professionals i estudiants de mediació, membres d’institucions, entitats i la ciutadania, interessats en conèixer i difondre la cultura de pau i la mediació a Tarragona com a ciutat educadora. Enguany proposen una reflexió sobre Mediació és Salut, amb una atenció especial a l‘esport, la mediació en comunitats, en la justícia, el món laboral, la pedagogia, la psicologia, el mon educatiu, el treball social i altres, atenent també aspectes de la metodologia i la pràctica de la mediació. 

La Vocal de COPEC-TARRAGONA, Jèssica Casas, participa com a membre de la Comissió Organitzadora de les Jornades en representació del COPEC i Carolina Mallo Preto, pedagoga i mediadora a la Fundació Gentis, membre del Grup de Recerca de Mediació del COPEC, portarà a terme el taller sobre "Pacificar ambients hostils per millorar el Benestar Personal: Mediació Penitenciària", representant el COPEC. 

Des del COPEC us animem a participar!

PROGRAMA


*Consultar detalls al programa per la certificació.


Data de publicació: 7/2/2018

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal - política de privacitat

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI