Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat
COMUNICAT
Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat

Els Col·legis sotasignants, membres de la sectorial ‘Social, ensenyament i humanitats'de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, manifesten el seu rebuig a les darreres actuacions de l’Estat espanyol i expressen ple suport al Govern de la Generalitat de Catalunya democràticament escollit. Ens preocupa, a més, l'impacte que aquestes actuacions poden comportar sobre el benestar emocional de la ciutadania.

Considerem inadmissible que es privi de llibertat a persones per motius polítics en el marc d’un Estat democràtic i de dret que hauria de protegir els drets civils i les llibertats fonamentals de tota la ciutadania.

La indignació que ja vàrem sentir amb l’empresonament injustificat i desproporcionat dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, s’agreuja ara amb el dels nostres legítims representants: Oriol Junqueras, Dolors Bassa, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Meritxell Borràs i Joaquim Forn.

Entenem que la judicialització d’un conflicte polític dificulta enormement la seva resolució per la via del diàleg i demanem, per tant, l’alliberament d’aquestes deu persones com a punt de partida per dialogar i treballar en el terreny polític.

No podem renunciar a la democràcia. No podem renunciar als drets i a les llibertats fonamentals. Avui, més que mai, democràcia i llibertat.
 
Barcelona, 6 de novembre de 2017
  • Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  • Col·legi de Pedagogs de Catalunya
  • Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Bibliotecaris - Documentalistes de Catalunya


Data de publicació: 6/11/2017