Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PER UNA CATALUNYA LLIURE DE VIOLÈNCIES SEXUALS #JoTambé | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Dona i Pedagogia

PER UNA CATALUNYA LLIURE DE VIOLÈNCIES SEXUALS #JoTambé

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > PER UNA CATALUNYA LLIURE DE VIOLÈNCIES SEXUALS #JoTambéLema que impulsa l’Institut Català de les Dones per al Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, demà 25 de novembre. L'ICD ens ha fet arribar el Manifest unitari que s'ha elaborat per a la seva commemoració i que se centra en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals -consensuat per la Generalitat de Catalunya, diputacions i entitats municipalistes-. 

Des del Col·legi de Pedagogs constatem que cal unir totes les forces contra aquesta xacra social i ens sumem a les manifestacions de rebuig de qualsevol acte de violència o abús envers les dones arreu del món. També entenem que per poder fer-hi front, el primer pas és educar als nostres infants i joves en els valors universals de respecte i igualtat entre dones i homes, per evitar la reproducció d'estereotips i rols de poder dels homes sobre les dones.

Data de publicació: 24/11/2017