Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ERTHEO - Victòria Gómez - ´La síndrome del nen hiperregalat.´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

ERTHEO - Victòria Gómez - "La síndrome del nen hiperregalat."

ERTHEO - Victòria Gómez Serés - " La síndrome del nen hiperregalat. Com afecta l'excés de regals i joguines al Nadal?" 19/12/2017

 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > ERTHEO - Victòria Gómez - "La síndrome del nen hiperregalat."


Victòria Gómez Serés
Vicepresidenta
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


ERTHEO - Victòria Gómez Serés - " La síndrome del nen hiperregalat. Com afecta l'excés de regals i joguines al Nadal?"

"El Nadal no és sól l'àmbit on podem veure a nens capritxosos, com així considera Victoria Gómez Serés, vicepresidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, que veu necessari diferenciar 'si la sobreestimulació de regals es dóna durant el dia a dia del nen'.

Tal com comenta Victoria Gómez, que també és directora de la revista online Reflexión práctica, els pares deurien ensenyar 'per què les coses no surten com un vol, veure si depenia d'un mateix o bé de circumstàncies alienes i que aprenguin de l'error per evitar la frustració'.

La vicepresidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Victoria Gómez Serés, argumenta que 'en ocasions els pares ens projectem als nostres fills', raó per la qual els comprem joguines que nosaltres desitgem.

Una de las coses més importants és buscar objectes amb  els que puguem jugar junt amb els nens i apropiats per a l'etapa en la que es troben, el que segons Gómez Serés serveix per 'potenciar les habilitats i saber compartir'.

'S'ha d'aprofitar el temps mentre els nostres fills encara volen jugar amb nosaltres. Demà no recordaran el número de joguines que van tenir, però si les hores que van jugar i compartir amb la seva família'

Data de publicació: 19/12/2017