Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-LLEIDA: SUPORT ALS COL·LEGIATS/DES AUTÒNOMS<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Emprenedoria

COPEC-LLEIDA: SUPORT ALS COL·LEGIATS/DES AUTÒNOMS

Benvolguts i benvolgudes, aquest 2018 ens porten bones noves per als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de les comarques lleidatanes.

Com sabeu, el Col·legi de Pedagogs té la seva seu a Lleida (COPEC-LLEIDA) a les instal·lacions de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) des de novembre del 2016, on compartíem despatx amb CEESC-LLEIDA.

El passat 16 de desembre vam arribar a un acord -mitjançant conveni directament amb COELL i a partir de gener de 2018 ens hem integrat com a soci col·lectiu, participant també en l'Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) que té l'objectiu de promoure el col·lectiu d'autònoms.

En aquest sentit la signatura del conveni permet que els col·legiats i col·legiades de les comarques de Lleida que treballeu per compte propi, si és del vostre interès, pugueu donar-vos d'alta a AMALL sense cap cost i gaudir de l'assessorament i avantatges que ofereixen als autònoms.

AMALL, a més, és entitat col·laboradora del PROGRAMA CONSOLIDA'T  (Experiències Programa Consolida't) subvencionat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a donar suport a l'empresa i l'emprenedoria. Enguany ha obert la inscripció al programa amb 6 sessions on s'abordaran temes d'interès per als que treballeu per compte propi.

Aprofito per recordar-vos que ens podeu trobar cada dimecres de 15:30 a 18:30 a la seu de COPEC-LLEIDA, a la Rambla de Ferran, 32, de Lleida.

Rebeu una cordial salutació,

Jordi Viladrosa
Vocal de LLEIDA
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
www.pedagogs.cat


Data de publicació: 12/1/2018