Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ARA CRIATURES - Victòria Gómez “La eficacia de los castigos en el siglo XXI´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Comunicación > Prensa

ARA CRIATURES - Victòria Gómez “La eficacia de los castigos en el siglo XXI"

ARA CRIATURES - Victòria Gómez “La eficacia de los castigos en el siglo XXI" 10/02/2018

 Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicación > ARA CRIATURES - Victòria Gómez “La eficacia de los castigos en el siglo XXI"


Victòria Gómez Serés

Vicepresidenta 
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
ARA CRIATURES - Victòria Gómez “L’eficàcia dels càstigs al segle XXI"

“Quan veiem que hem de castigar el nostre fill, ¿sabem si tenia clar quina norma havia de seguir i que tenia un límit? No podem imposar un càstig si primer no tenim les normes de joc o els límits ben marcats”

“Tampoc li puc deixar passar una cosa avui perquè estic de bon humor i, en canvi, un altre dia castigar-lo severament pel mateix motiu. Una de les coses que més necessiten els nens és saber a què s’han d’atendre”

“Crec que en un moment determinat, un càstig no traumatitza a ningú. Si has avisat de quines són les normes d’una manera clara i no les compleixen o reincideixen, el càstig és inevitable. Els nens no es traumatitzen. Al contrari, quan són grans, si has sigut una persona prou significativa en la seva vida, n’aprenen i ho recorden i ho agraeixen”

Fecha de publicación: 10/2/2018