Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com MANIFESTACIÓ EN SUPORT AL MODEL EDUCATIU DEL NOSTRE PAÍS<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > La veu del COPEC

MANIFESTACIÓ EN SUPORT AL MODEL EDUCATIU DEL NOSTRE PAÍS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > MANIFESTACIÓ EN SUPORT AL MODEL EDUCATIU DEL NOSTRE PAÍS<br>

SOMESCOLA TAMBÉ SURT AL CARRER AQUEST DISSABTE EN DEFENSA DE L'ESCOLA CATALANA

SOMESCOLA, plataforma formada per més de 43 entitats i de les que el COPEC en forma part, crida a la mobilització i se suma a la manifestació en defensa de l'escola catalana i del model educatiu el nostre país.  

La marxa unitària, amb el lema ‘L’escola catalana, democràtica i cohesionadora, no té por’, arrencarà a les 17h a ronda Sant Pere amb passeig de Gràcia i acabarà a l’Arc de Triomf, on hi haurà l’acte final.


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, membre de la Comunitat Educativa i compromesa amb l'educació, reiterem la nostra defensa de l'escola catalana, del seu model pedagògic i del docents, recordant que:

"Que defensem l’Escola Catalana com a model d’escola inclusiva que fomenta la cohesió, l’esperit crític, el  respecte a la diversitat i la cultura de la pau com a expressió dels drets humans. I demanem respecte i reconeixement al col·lectiu docent per la seva professionalitat, compromís, implicació i responsabilitat envers l’educació dels nostres infants i joves" (Comunicat del COPEC davant la situació que està vivint Catalunya 2/11/2017)

"Que l’ESCOLA CATALANA té un model pedagògic inclusiu, tolerant i respectuós amb la diversitat. Amb un model d’immersió lingüístic integrador on no es discrimina a ningú per motiu de la seva llengua, ni per cap altra motiu o condició.  (...) Que els MESTRES i el PROFESSORAT de l’ESCOLA CATALANA, són un exemple de compromís i responsabilitat en l’educació dels infants i adolescents. Fomentant l’esperit crític dels seus alumnes envers la comunitat i els valors i drets universals de la no violència, la cultura de la pau, la justícia social i la democràcia." (COPEC en defensa de les escoles catalanes i dels seus docents 15/10/2017)

Data de publicació: 16/3/2018