Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COL·LEGIS PROFESSIONALS EN DEFENSA DE LES LLIBERTATS, ELS DRETS CIVILS I LA DEMOCRÀCIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

COL·LEGIS PROFESSIONALS EN DEFENSA DE LES LLIBERTATS, ELS DRETS CIVILS I LA DEMOCRÀCIA


Els Col·legis sotasignants manifestem el nostre rebuig a la judicialització de la política a Catalunya i a la vulneració de llibertats i drets civils que estem vivint, que suposen un afebliment de la democràcia al nostre país. 

Ens sumem al dolor col·lectiu pels darrers empresonaments, per l’exili al qual s’han vist abocats diversos diputats i diputades i legítims representants de Catalunya, i per la detenció a Alemanya del president Carles Puigdemont. Reiterem també la nostra preocupació per l'impacte que aquestes actuacions poden comportar sobre el benestar emocional de la ciutadania. 

Aquests greus moments requereixen serenor, establir ponts entre les diferents sensibilitats de la nostra societat que permetin donar resposta als problemes socials que té la nostra societat. Cal recuperar els drets i les llibertats polítiques sense ingerències policials, el Govern de Catalunya i les institucions catalanes –avui controlades des de l’Estat— i reprendre l’activitat legislativa i executiva per tal d’avançar en la consolidació de polítiques de benestar social i en polítiques educatives. 

Els col·legis professionals de l’àmbit social i educatiu sotasignants ens sumarem a les iniciatives encaminades en aquesta direcció i a la recuperació de l’autogovern per part de les institucions catalanes.

  • Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  • Col·legi de Pedagogs de Catalunya
  • Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya
  • Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
  • Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya
  • Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya
  • Col·legi i Associació d'Agents Immobiliaris de Girona

Barcelona, 27 de març de 2018


Ressò als Mitjans de Comunicació:

VILAWEB: https://pedagogs.cat/reg.asp?id=3774&i=ca

LA VANGUARDIA: https://pedagogs.cat/reg.asp?id=3780&i=ca 

SOCIAL.CAT: https://pedagogs.cat/reg.asp?id=3785&i=ca

ALDIA.CAT: https://pedagogs.cat/reg.asp?id=3782&i=ca


Data de publicació: 27/3/2018