Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACRETUM: DIRECTRIUS PEDAGÒGIQUES PER AL MENJADOR ESCOLAR | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

ACRETUM: DIRECTRIUS PEDAGÒGIQUES PER AL MENJADOR ESCOLAR

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > ACRETUM: DIRECTRIUS PEDAGÒGIQUES PER AL MENJADOR ESCOLAREn el marc del conveni entre Accretum. Projectes Educatius (ACCRETUM) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) es concreta la demanda per part d’ACCRETUM al COPEC, per a l’elaboració de continguts pedagògics del programa del curs: “MONITOR/A DE MENJADOR. DIRECTRIUS PEDAGÒGIQUES PER AL MENJADOR ESCOLAR”.
Ambdues entitats tenen la finalitat de cooperar en el disseny i desenvolupament de programes de formació, tot generant sinergies en l’àmbit d’educació no formal:

  • ACCRETUM és una organització que ofereix servei a entitats educatives, culturals i de lleure, centres de formació i empreses privades, en la creació de continguts, programes i projectes educatius.
  • El COPEC ofereix serveis pedagògics de referència a entitats públiques i privades, mitjançant la Consultoria de Qualitat Pedagògica.

En l’entorn recíproc de col·laboració, es constitueix un equip pedagògic per a dur a terme el projecte. Un projecte el d'ACRETUM que ha volgut posar l'espai del migdia del Centre Escolar, com una oportunitat pedagògica per a que esdevingui un espai educatiu, a més del temps del menjador, on abordar valors i actituds, en coordinació amb l'equip docent, que complementi el que es treballa a classe.Data de publicació: 30/4/2017