Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, com a membre de la Intercol·legial, hem participat una vegada més al BizBarcelona. Enguany la 7a edició del Saló d'Emprenedoria que s'ha celebrat els dies 30 i 31 de maig. 

Des del COPEC hem comptat amb el suport de la Vocalia d'Empresa del COPEC, liderada per Eva Font, que té l'objectiu de promocionar l'emprenedoria i oferir recursos i serveis als col·legiats/des per al seu desenvolupament professional emprenedor.
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018


Per una banda, i per tercer any consecutiu, hem estat presents al Networking Interprofessional, amb la participació de col·legiats i col·legiades i entitats de la Borsa de Treball del COPEC. Consolidant-se com a esdeveniment exclusiu per crear noves xarxes professionals i amb la possibilitat d'intercanviar experiències i visions professionals. 

Les entitats de la BT COPEC que han participat han estat: FEMAREC (entitat social de formació i atenció a les persones i que ofereix serveis responsables a les empreses), ESFERA CREIX (Espai d’aprenentatge especialitzat en l'educació infantil, primària i ESO) i APRÈN MÉS (Centre especialitzat en psicologia, psicopedagogia, logopèdia i reforç escolar.)

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > NETWORKING AL BIZBARCELONA 2018


Per l'altra, des de l'estand de la Intercol·legial, oferint informació i orientació als col·legiats/des i també a les empreses interessades en professionals pedagogs/gues i psicopedagogs/gues col·legiats/des.
Agraïm la participació i col·laboració dels col·legiats i col·legiades i de les entitats de la BT del COPEC, així com a la Intercol·legial, per poder formar part d'aquest esdeveniment._______________________________________

Arriba la 8a edició del saló BIZBARCELONA que aquest 2018 es portarà a terme els dies 30 i 31 de maig al recinte de la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc). 

"BIZBARCELONA: El món viu una evolució constant. Els negocis s'han de transformar per adaptar-se a les noves realitats i ser competitius. És el saló que acompanya les persones emprenedores i les pimes en aquest procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia."

SOL·LICITAR CODI SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES (triar opció BizBarcelona)

PARTICIPAR AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL (triar opció BizBarcelona - Networking) 

Un esdeveniment dedicat a l'emprenedoria, amb el concepte de transformació com a element clau, que enguany estructura els continguts en quatres blocs temàtics: 1) TRANSFORMACIÓ TECNOLÒGICA 2) TRANSFORMACIÓ ECONÒMICA I EMPRESARIAL 3) TRANSFORMACIÓ SOCIAL 4) THE NEXT

El Col·legi de Pedagogs, a través de l’Associació Intercol·legial de la qual forma part, participa per 6è any consecutiu al Saló, i estarà present en l'estand de la Intercol·legial (B-108). I en aquest marc, s'organitza la conferència sobre "Noves tendències del màrqueting per a professionals", que anirà a càrrec del reconegut ponent Santi Román, expert en competències, coneixements i habilitats digitals, el dimecres 30 de maig a les 16 hores a la Sala Màrqueting. 

Els col·legiats i col·legiades que estigueu interessats/des en assistir-hi ja podeu sol·licitar el vostre CODI personal sense cost (triar opció BizBarcelona) i us el farem arribar per a què podeu fer la inscripció a BizBarcelona.. 

Així mateix, convidem als nostres col·legiats/des a participar al NETWORKING INTERPROFESSIONAL que es portarà a terme el dimecres 30 de maig, de 9:30 a 13h., al mateix recinte firal. Adreçat a professionals col·legiats/des i empreses, té l'objectiu de generar col·laboracions i xarxes de treball i per això també hem convidat a participar a les entitats col·laboradores de la BORSA DE TREBALL DEL COPEC que cerquen el perfil de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues

Els col·legiats i col·legiades teniu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats/des i establir nous contactes professionals de qualitat en un únic espai, amb una agenda d'entrevistes personalitzada. Una jornada exclusiva per a professionals col·legiats/des i empreses, dins del marc de confiança que oferim des del Col·legi de Pedagogs. 

Si voleu participar en les entrevistes reserveu la vostra plaça (triar opció BizBarcelona - Networking), abans del 21 de maig.

A banda, a partir de les 13h., també tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos amb més empreses i participar al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podreu publicar gratuïtament el vostre perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-vos, si ho considereu, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel vostre anunci.  

Us animem a participar i gaudir d'aquest esdeveniment únic! 

Estem a la vostra disposició per respondre a totes les qüestions que tingueu. 

Vocal d'Empresa en funcions
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
Barcelona, 26/04/2018
______________________________________________________________


Data de publicació: 31/5/2018