Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEYP - Inicativa Pro-Colegio Profesional de Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

COPEYP - Inicativa Pro-Colegio Profesional de Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), expresem la nostra enhorabuena per la constitució de l'Asociación Pro-Colegio Oficial de Licenciados y Graduados en Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía (COPEYP).  Volem manifestar al Presidente y a la Junta Directiva del COPEYP, els millors desitjos y tot el recolzament del COPEC, per tot allò que puguin necessitar.

La Pedagogia a Andalusia està molt viva amb diferentes iniciatives que persegueixen un mateix objectiu: promoure, difondre i visibilitzar la professió.
 
La creació de l'Asociación Pro-Colegio Oficial de Licenciados y Graduados en Pedagogía y Psicopedagogía de Andalucía és un pas important per a la consolidació del Col·legi Professional i per a sumar esforços en la defensa dels professionals de la pedagogia i la psicopedagogia.
 
A l'Estat Espanyol hi ha diferents iniciatives i asociacions profesionals de pedagogia i psicopedagogia que el COPEC recull a l'apartat: Colegios profesionales, Iniciativas y asociaciones de pedagogía
Data de publicació: 4/6/2018