Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com FIRA EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA UB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

FIRA EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA UB

Els passats 24 i 31 de maig, des del Col·legi de Pedagogs vam col·laborar en la VI Fira d’Emprenedoria Pedagògica, organitzada per l'assignatura "Professionalització i Sortides Laborals" (PSL) del 3r curs del Grau de Pedagogia de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, portada a terme en el marc exclusiu del pati del claustre de la Facultat.

L'objectiu principal d'aquesta assignatura és que els i les alumnes creïn una empresa que ofereixi un producte i/o servei pedagògic, integrant en una o més situacions pràctiques simulades associades a la professió de pedagogs/gues, els continguts acadèmics apresos així com altres experiències d’aprenentatges adquirides.

El COPEC, convidats per part de l'equip docent de l'assignatura PSL que coordina la professora i psicopedagoga, Mercè Alòs, ha format part del jurat de la Fira d’Emprenedoria Pedagògica com a equip pedagògic, col·laborant en l'avaluació dels projectes emprenedors dels estudiants. També es publicaran els pòsters guanyadors a la Revista del COPEC Educació i Xarxa -EIX que properament sortirà un nou número i per altra banda, els estudiants han tingut la possibilitat d'assistir al BizBarcelona i poder presentar els projectes guanyadors a l'estand de la Intercol·legial. 

La Fira va estar formada per estands expositors de les empreses creades pels 218 estudiants de l'assignatura PSL (6 grups classe matí i tarda), on els grups d'estudiants van presentar la seva empresa utilitzant les seves millors habilitats i estratègies comunicatives per simular que el projecte és real, mitjançant un pòster amb tota la informació rellevant; el logo de l'empresa, el producte/servei que s'ofereix i l'àmbit (educació-social-empresa), l'estructura de l'equip de treball, l'ubicació, els objectius/missió/visió/valors, etc. Els estudiants van decorar i ambientar els seus aparadors per fer-ho més atractiu i innovador. 

Com a activitat de col·laboració entre cursos del Grau de Pedagogia i per tal de fomentar el treball transversal, els estudiants de primer curs van visitar la Fira i posant en pràctica coneixements obtinguts al llarg del semestre, també van ser avaluadors de les empreses creades pels seus companys de tercer. 

Des del COPEC, volem aprofitar per felicitar a tots i totes les estudiants pels seus projectes, de gran qualitat pedagògica, i per agrair als professors i professores de l'assignatura convidar-nos a formar-hi part.

Data de publicació: 8/6/2018