Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENQUESTA CENS DE PROFESSIONALS DE L´ÀMBIT DE LA JOVENTUT - ACPPJ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ENQUESTA CENS DE PROFESSIONALS DE L'ÀMBIT DE LA JOVENTUT - ACPPJ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > ENQUESTA CENS DE PROFESSIONALS DE L´ÀMBIT DE LA JOVENTUT - ACPPJ
L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), amb qui el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) té conveni de col·laboració, aquest 2018 es proposa elaborar un nou Cens de professionals -amb el suport de la Direcció General de Joventut- amb l'objectiu de saber què caracteritza, a dia d'avui, a les treballadores i treballadors en l'àmbit de la joventut a Catalunya. El primer informe es va fer al 2008, i des de llavors la realitat juvenil, econòmica i la del país, ha canviat: "Noves realitats juvenils, socials, econòmiques i de país. Qui i com són les i els professionals de joventut avui?".Han preparat una ENQUESTA que s'adreça a totes aquelles persones que treballen amb joves, professionals de joventut (sigui quina sigui la naturalesa de l'organització, la formació, condicions contractuals,...); figures dinamitzadores, informadores, tècniques, mobilitat internacional, assessores, orientadores, educadores, etc. Quedant excloses les persones que fan una tasca de voluntariat o que tenen càrrec polític.  


Des de l’AcPpJ ens demanem, com a col·legi que reuneix, està en contacte i relació amb professionals que treballen amb joves d’arreu de Catalunya, que ajudem amb la difusió de l’ENQUESTA, enviant-la sobretot, a les pedagogues i pedagogs que treballin en l’àmbit.


És per això que us animem a tot@s els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que treballeu amb joves, que sou professionals de joventut, a col·laborar-hi i respondre l’ENQUESTA per fer-nos visibles en l’àmbit de la joventut i fer possible aquest Cens, per conèixer la realitat actual dels professionals de joventut, essencials pel present i futur de joventut.

#CensJoventut


Data de publicació: 16/7/2018