Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA PEDAGOGIA SOCIAL EN EL III CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS DEL 17 i 18/10/2018<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

LA PEDAGOGIA SOCIAL EN EL III CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS DEL 17 i 18/10/2018

Benvolgut, benvolguda

 

Ja tenim a prop la celebració del III Congrés de SSB, on de ben segur trobarem l'anàlisi dels embats i els impulsos vinculats a la pràctica professional del pedagog/a i del psicopedagog/a en el camp social. 

 

El Pedagog/a i Psicopedagog/a Social, està representat en molts dels equips que interaccionen amb els SSB i molt compromès amb la intervenció de base i preventiva. En el programa del Congrés trobareu la participació de professionals de les diferents disciplines on els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues participen i promouen la qualitat educativa de les atencions a les persones per la transformació i el canvi social.

 

A tal efecte, i com agents de l'educació, us encoratgem a assistir al Congrés on podreu triar la temàtica entorn als 4 eixos que més s'adhereixin al camp del coneixement o pràctica professional i afermar junts i interdisciplinàriament la reflexió de l'exercici professional i l'enfortiment al ciutadà.

 

Avancem l'atenció a les persones i professionals des de la Pedagogia Social i per això comptem amb la vostra presència al III Congrés de SSB que es realitzarà els dies 17 i 18 d'octubre!. En el programa del Congrés trobareu l'accés a les inscripcions al mateix. 

 

Un Congrés que el COPEC coorganitza amb TSCAT, COPC i CEESC i en el que participem la VOCALIA i el GRUP de RECERCA en els diferents comitès, per a visibilitzar i posar en valor a la PEDAGOGIA SOCIAL.

 

Ens veiem el 17 i 18 d'octubre al III Congrés de Serveis Socials, a la Farga Congrés de l'Hospitalet del Llobregat

 

Rebeu una cordial salutació,

 

Pilar Morral García

Vocal de Pedagogia Social

Data de publicació: 25/9/2018