Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONFERÈNCIA DE COMMEMORACIÓ DEL DIA DEL DOCENT<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

CONFERÈNCIA DE COMMEMORACIÓ DEL DIA DEL DOCENT

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > CONFERÈNCIA DE COMMEMORACIÓ DEL DIA DEL DOCENT<br>
El passat 8 d'octubre l'Àngel Casajús, representant del COPEC en la Comissió d’Ensenyament de l’Associació Intercol·legial de Catalunya, va assistir a l'acte de Commemoració del Dia del Docent celebrat al
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL), on es va portar a terme la Conferència "Ensenyar en la interdisciplinarietat: Una perspectiva des de l'ètica". 

Un acte molt interessant i ple de contingut, presentat per la presidenta de la Comissió, Josefina Cambra, degana  del CDL, on Begoña Roman, professora de filosofia de la UB, Xavier Murillo, director de l’Institut Sant Andreu, i Martí Teixidó, mestre, pedagog i inspector, van posar de manifest la importància que els i les docents ensenyin tenint en compte la interdisciplinarietat per treballar els continguts i que l'ètica i els valors de la nostra societat, siguin els eixos transversals.


La Comissió d’Ensenyament de l’Associació Intercol·legial de Catalunya, de la qual el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) en forma part, organitza un acte per commemorar el Dia del Docent. 

En representació del COPEC hi assistirà Àngel Casajús Lacosta, membre de la Junta de Govern i membre d'aquesta Comissió. 

L’acte serà presentat per la presidenta de la Comissió, Josefina Cambra, degana del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL), i tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre, a les 18.30h, a la seu del CDL.

La conferència “Ensenyar en la interdisciplinarietat: una perspectiva des de l’ètica” anirà a càrrec de Begoña Roman, professora de filosofia de la UB. Hi participaran també, Xavier Murillo, director de l’Institut Sant Andreu, i Martí Teixidó, mestre, pedagog i inspector. 


Data de publicació: 15/10/2018