Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA JUNTA DE GOVERN REP AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSITAT DE HONG KONG | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

LA JUNTA DE GOVERN REP AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSITAT DE HONG KONG

En el marc de la seva estada a Barcelona, el doctor Ming Kai Chin professor de la Universitat de Hong Kong a Barcelona va ser rebut per la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el passat dissabte 27 d'octubre, acompanyat per la doctora Verònica Violant i el doctor Jordi Puig del Grup de Recerca de Pedagogia Hospitalària de la Universitat de Barcelona.

El doctor Ming Kai ha vingut a Barcelona per a fer diverses visites a entitats i institucions interessades en l'organització de International Congress of Physical Education and Sport fins ara celebrat en països asiàtics. La proposta és organitzar aquest Congrès amb el lideratge de la UB i del Grup de Recerca en Pedagogia Hospitalària l'any 2020 a la nostra ciutat.  


El doctor Ming Ki ha explicat que al ICPESS se li vol un sentit totalment educatiu, entenent l'activitat física, l'esport, el benestar i la salut com a aspectes claus de l'educació en la infància i adolescència i al llarg de la vida. En el transcurs de la presentació el doctor Ming Kai va destacar el programa implementat en escoles xineses "BRAIN-BREAKS" que aposta per l'activitat física entre classes, com a element saludable per a què els infants per ajudar a recuperar l'atenció en el procés d'aprenentatge.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > LA JUNTA DE GOVERN REP AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSITAT DE HONG KONG Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > LA JUNTA DE GOVERN REP AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSITAT DE HONG KONG Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > LA JUNTA DE GOVERN REP AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSITAT DE HONG KONG


Eva Font, secretària de la Junta de Govern, va fer la presentació del COPEC -en anglès- al professor Ming Kai, explicant els objectius del COPEC, què GUIA l'exercici professional del pedagog/a i psicopedagogs/a, com està estrucurat i com es genera coneixement, així com qui és pedagog/a i psicopedagog/a, què fa i quins són els seus espais professionals. En aquest sentit el COPEC agraexi a Elena Villacampa, del GRPH-UB, la tradució.


La matinal pedagògica fou distesa, amena i positiva, en paraules de la presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez:


"És un autèntic privilegi rebre la seva visita professor MING KAI SHING, tan ben acompanyat per Veronica Violant i Jordi Puig del Grup de Recerca de Pedagogia Hospitalària de la UB. Em consta que ha tingut una agenda molt intensa aquesta setmana i li agraïm que hagi trobat l'espai per a què poguessim gaudir de la seva presència. En nom del Col·legi de Pedagogs de Catalunya li vull trasmetre el nostre interès en col·laborar i participar en el ICPESS mitjançant el Grup de Recerca de Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida, coordinat per TOÑY CASTILLO amb la direcció de M. Victòria Gómez, vicepresidenta."


Data de publicació: 29/10/2018