Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com I CONGRÉS DE COORDINACIÓ DE PARENTALITAT - COPEC ENTITAT COL·LABORADORA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

I CONGRÉS DE COORDINACIÓ DE PARENTALITAT - COPEC ENTITAT COL·LABORADORA

El I Congrés Internacional de Coordinació de Parentalitat, organitzat per ANCOPA (Asociación Nacional de Coordinación de Parentalidad), vol ser una oportunitat per als professionals de la Mediació per compartir i debatre sobre la figura del/de la coordinador/a de parentalitat i en quin punt es troba la professió actualment.

Es portarà a terme els propers 23 i 24 de novembre a l'espai Francesca Bonamaison, Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona, i té l'objectiu principal de compartir experiències i analitzar el camí fet fins el moment, per centrar els propers pasos de la Coordinació de la Parentalitat.

El Col·legi de Pedagogs és una de les entitats col·laboradores del Congrés i d'ANCOPA, afermant la promoció i foment de la Mediació:
  • COMITÈ CIENTÍFIC: La Núria Rajadell Puiggròs, doctora en pedagogia, professora titular de la Universitat de Barcelona, membre fundadora i membre del I, II i III Consell Social del Col·legi de Pedagogs, forma part del Comitè Científic del Congrés.
  • TAULA-DIÀLEG: La Mercè Álvarez Bargadà, pedagoga col·legiada, participa com a ponent a la taula/diàleg sobre "Diferències i Convergències entre professionals de la Coordinació de Parentalitat. Mediació, Treball Social, Educació Social, Dret, Psicologia, Pedagogia. La funció dels Col·legis Professionals i Entitats Professionals", del 24 de novembre a les 9:30h.
Els col·legiats i col·legiades del Col·legi de Pedagogs tenen un 10% de descompte en el preu de la inscripció. En el següent enllaç es pot consultar tota la informació i programa del Congrés: http://congreso2018.ancopa.org/wp-content/uploads/2018/11/programa_12_11.pdf? 


Data de publicació: 9/11/2018