Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONFERÈNCIA ´ELS DRETS DELS NENS I NENES AVUI´<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

CONFERÈNCIA "ELS DRETS DELS NENS I NENES AVUI"

Ahir, en el marc del Dia Universal de la Infància, es va realitzar la conferència sobre "Els drets dels nens i nenes avui", organitzat per la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial, de la què forma part el COPEC. L'Àngel Casajús, membre de la Junta de Govern, hi va participar representant el COPEC. 

La presentació va anar a càrrec de la Núria Carrera, presidenta de la Sectorial, qui va destacar "el compromís i el treball en xarxa, generador d'opinió".

Finalment es va llegir el Comunicat conjunt de Col·legis Profesionals "La protecció dels nostres infants és el nostre compromís", del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. "ELS DRETS DELS NENS I NENES AVUI

INSCRIPCIONS

El proper dimarts 20 de novembre, en el marc del DIA UNIVERSAL DELS INFANTS i amb l'objectiu de fer un recorregut pels DRETS dels Infants en l'actualitat i al nostre país, es portarà a terme l'acte "Els drets dels infants avui", a les 18h a la seu de l'ICAB, organitzat per diferents COL·LEGIS PROFESSIONALS, membres de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats, entre els que està el COL·LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA.

PROGRAMA:

 • Conferència “Els drets dels nens i nenes avui”

 • Data i hora: 20 de novembre de 2018, a les 18 hores
  • 18:00 h: Presentació a càrrec de la Núria Carrera, presidenta de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial.
  • 18:10 h: Presentació del GT infància, adolescència i família del COPC a càrrec de la Mònica Algueró i la Núria Casanova.
  • 18:15 h: Conferència “Els drets dels nens i nenes avui", a càrrec de la Rosa Jové, Psicòloga clínica infantil i psicopedagoga.
  • 19:30 h: Torn de preguntes.
  • 19:45-20 h: Tancament.

 • Lloc: Sala núm. 2 del Centre de Formació de l'ICAB (Carrer de Mallorca, 283, 08037 Barcelona)

 • Organitzen: Col·legis membres de la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats de l'Associació Intercol·legial - Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Col·legi de Pedagogs de Catalunya.
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > CONFERÈNCIA "ELS DRETS DELS NENS I NENES AVUI"<BR>


Data de publicació: 21/11/2018