Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RADIO CIUTAT TARRAGONA - M.C. Torres, presidenta Com. Deontologia - ´L’educació és un valor social molt important´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RADIO CIUTAT TARRAGONA - M.C. Torres, presidenta Com. Deontologia - "L’educació és un valor social m

RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "L’educació és un valor social molt important24/01/2019

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > RADIO CIUTAT TARRAGONA - M.C. Torres, presidenta Com. Deontologia - "L’educació és un valor social molt important"


M. Concepció Torres Sabaté

Presidenta Comissió de Deontologia
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
RADIO CIUTAT TARRAGONA - M. Concepció Torres: "L’educació és un valor social molt important" a Carrer Major

"Majoritàriament quan parlem d'educació pensem en l'escola, però l'escola és una petita part, i cada vegada més petita, d'aquest concepte, perquè en el procés educatiu intervenen l'entorn, la família, els mitjans de comunicació, el que passa al pais, etc."

"Cada vegada més aprenem més des de fora que des de dins de l'escola. De fet, ara tenim les xarxes i totes les noves tecnologies que amb molta facilitat es pot arribar a moltíssims continguts i no es necessita sempre un mestre o un professional que ho estigui donant, sinó que ara el professional que treballa a l'escola ha de fer altres tasques, com ensenyar a utilitzar molts d'aquests recursos a través dels quals aprenem."

"De vegades a les famílies els hi falta una mica d'orientació, perquè el sistema social que tenim ens porta a estar molt poques hores en família. Moltes vegades, quan es parla de conciliació ens referim a que puguem portar més hores al nen a l'escola, no al revés. El món empresarial ens hauria d'ajudar a regular aquests horaris perquè la vida de família no hagi de ser només de cap de setmana, sinó que també sigui entre setmana i compartir més hores d'aficions."


Data de publicació: 25/1/2019