Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONSOLIDA’T PER A COL·LEGIATS/DES AUTÒNOMS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Emprenedoria

CONSOLIDA’T PER A COL·LEGIATS/DES AUTÒNOMS


CONSOLIDA'T, subvencionat per la Generalitat de Catalunya, és un programa de suport a l'empresa i a l'emprenedoria i permet als col·legiats/des autònoms rebre assessorament sense cost. En aquest moment comptem amb dos punts de col·laboració: a la COELL, a Lleida i a la UB a Barcelona. Si hi esteu interessats/des, la inscripció és oberta fins a finals de febrer.

CONSOLIDA'T A LLEIDA

Tal i com us vam presentar l'any passat i en relació amb el conveni entre el COPEC i la COELL, informar-vos que des de COPEC LLEIDA participem amb l'Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) que té l'objectiu principal de promoure el col·lectiu d'autònoms de Lleida.

Per això, a aquells col·legiats i col·legiades de les comarques de Lleida que treballeu per compte propi i us sigui interessant, us proposem que us doneu d'alta a AMALL -sense cap cost- per començar a gaudir de l'assessorament i avantatges que ofereixen. 

A més, AMALL col·labora, per tercer any consecutiu, amb el PROGRAMA CONSOLIDA'T. Els destinataris són empreses, autònoms i societats de menys de 4 treballadors, per a rebre assessorament i acompanyament individualitzat, segons les necessitats.

CONSOLIDA'T A BARCELONA

D'altra banda la Universitat de Barcelona, mitjançant BARCELONA INSTITUT D’EMPRENEDORIA implementa també, el PROGRAMA CONSOLIDA’T, adreçat a autònoms, microempreses i ex-autònoms, ara en atur, que volen enfortir el seu negoci.

Amb el programa es pot gaudir d'un itinerari complet de formació i  d'assessorament personalitzat i sense cost durant l'any 2019. Els col·legiats/des interessats/des en participar només han de formalitzar la PREINSCRIPCIÓ.


Data de publicació: 21/1/2019