INICIO > El COPEC > Vocalías profesionales > Vocalía Pedagogía y Empresa

ORGANITZANT LA II JORNADA DE PEDAGOGIA I EMPRESA COPEC


Benvolgudes col·legiades i col·legiats,

És un plaer saludar-vos des de la Vocalia d'Empresa i Pedagogia del COPEC, vocalia que té per objectius treballar per a la promoció i visibilitat del pedagog/a i psicopedagog/a dins l’empresa, així com donar suport als col·legiats i col·legiades emprenedors/es.

Amb aquest propòsit, la vocalia participa de manera activa al Saló Biz Barcelona que se celebra en el segon trimestre de 2019 i al qual seràs convidat. Dins la nostra participació es durà a terme la II Jornada de Pedagogia I Empresa: “Reptes pedagògics del Segle XXI”, per a la qual estem preparant una presentació amb imatges i informació professional de col·legiats i col·legiades, que estigueu auto-ocupats o ocupats en empreses que esteu donant resposta al ventall de necessitats pedagògiques del S. XXI.

Aquesta presentació vol contribuir a centrar la mirada de les empreses i dels/ de les nostres professionals en la versatilitat d’escenaris en els que la tasca del professional de la pedagogia contribueix al desenvolupament humà dels valors i missió de l’empresa.

Entenent que aquest context professional de l'empresa, com s’indica en el document de referència EL PROFESSIONAL DE LA PEDAGOGIA I LA PSICOPEDAGOGIA:  "comprèn l’àmbit de l’ocupació (orientació laboral i professional), recursos humans (selecció i promoció, prevenció riscos laborals, dinamització equips, qualitat, comunicació interna...), gestió del coneixement (transferència, qualitat, investigació, innovació) i formació (plans de carrera, in company, necessitats formatives, programes...) en les empreses. I els projectes d’emprenedoria pedagògica"

Si t’engresca participar-hi en la presentació que estem preparant, tant si pots venir com si no pots venir presencialment, m’agradaria que, responent aquest correu, em poguessis comentar:
  • Quina és la teva tasca pedagògica dins l’empresa.
  • Quina és la teva mirada respecte l’oportunitat que representa per a l’empresa la teva tasca pedagògica.
  • Tot allò que consideris pot ajudar a aquesta visibilitat del pedagog/a a l’empresa.
Em posaré en contacte amb tu i concretarem què i com incorporar a la presentació: imatges, síntesis text, títol... de la teva aportació professional.

Espero que aquesta proposta sigui del teu interès i puguis participar, directe o indirectament, en la II Jornada de Pedagogia I Empresa: “Reptes pedagògics del Segle XXI”

Rep una cordial salutació,
Vocal de Pedagogia i Empresa
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Fecha de publicación: 4/3/2019