Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COL·LABORACIÓ AMB ESTUDIANTS 2019<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Estudiants > Col·laboracions

COL·LABORACIÓ AMB ESTUDIANTS 2019

TREBALL FI DE GRAU DE PEDAGOGIA

ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA DEMANEN COL·LABORACIÓ RESPONENT I/O DIFONENT EL SEU QÜESTIONARI DEL TFG

GRÀCIES PER LA COL·LABORACIÓ


ESTUDIANT URV  - TFG DISSENY SISTEMA EDUCATIU

OBJECTIU DEL QÜESTIONARI: recollir informació sobre la manera en què poden influir els professionals de l'educació en el disseny del sistema educatiu.

Pretén extreure informació dels diferents professionals que treballen en el món educatiu i recopilar dades sobre l'opinió envers el sistema educatiu actual a Catalunya i Espanya. 


ESTUDIANT URV  - TFG COMUNICACIÓ NO VERBAL

OBJECTIU DEL QÜESTIONARI: recollir informació sobre el llenguatge no verbal en dues parts diferenciades:
  • PRIMERA: conèixer el saber i opinió del llenguatge no verbal entre els professionals de l'educació.
  • SEGONA: valoració d'un assessorament en format tríptic sobre llenguatge no verbal per a professionals de l'educació.

Pretén valorar si a través d'aquest assessorament, la pràctica dels professionals de l'educació pot arribar a millorar, disminuint així l'estat de nerviosisme o estrès que pot generar enfrontar-se a una audiència.

QÜESTIONARI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHChCWbu5GYLDXjT6DLmQ-dDGl7egjFiiTddx4wER6CUvKPg/viewform?usp=sf_link 


ESTUDIANT UAB  - TFG PEDAGOG/A EN L'EMPRESA

OBJECTIU DEL QÜESTIONARI: recollir informació sobre la relació que existeix entre les competències que s’han posat en joc en la formació del professional de la pedagogia amb les competències que desenvolupen els i les pedagogues en les organitzacions. 

Pretén evidenciar si les competències implicades en la formació universitària del pedagog/a són coherents amb les necessitats de l'àmbit de l'empresa.

Data de publicació: 8/5/2019