Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INICIATIVA INTERCOL·LEGIAL PER A LA INFÀNCIA I L´ADOLESCÈNCIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

INICIATIVA INTERCOL·LEGIAL PER A LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya formem part de "Plataforma Cicle d'Infància i Adolescència", representats per Pilar Morral, vocal de Pedagogia Social. Està formada per un equip de treball professional, especialistes de diferents disciplines i àmbits, de les següents entitats: 

La plataforma té per objectiu principal analitzar i donar resposta a les problemàtiques que es detecten en els infants i adolescents a Catalunya. Pretén promocionar un entorn de debat interprofessional sobre aquesta etapa vital, per poder incidir des de la reflexió, potenciant l’actualització de coneixements, l’intercanvi de sabers, el debat científic i la generació de propostes sobre la infància i l’adolescència. 

Va néixer al 2016, de la mà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya amb les "Jornades sobre TDAH" i, després, el cicle "Més enllà del TDAH", però no ha estat fins el 2019, amb la jornada que es va portar a terme el passat març "La mirada sobre l’infant: Una intervenció integradora amb infància tutelada. L’experiència de Domus de Luna", que es va consolidar la plataforma com a equip de treball transversal i multidisciplinar. 

En aquests moments s'està organitzant pel proper 13 de desembre la jornada "La mirada sobre l'infant: Sols i connectats? La infància i l'adolescència en el núvol", que es portarà a terme a l'Ateneu Barcelonès (Carrer de la Canuda, 6, 08002 Barcelona) i en la que hi participa Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola del COPEC, amb la seva ponència sobre "La mirada des de la pedagogia".


Data de publicació: 8/11/2019