Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2018-2019 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2018-2019

Aquest curs, com en els anteriors, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, ha tingut el privilegi d'entrar en contacte amb els estudiants de pedagogia de les universitats catalanes. La novetat d'aquest curs és el nombre de vegades que hi ha anat.

Convidat pel professorat de pedagogia ha tingut ocasió d'interactuar amb alumnes de tots els cursos, des de 1r fins a 4t. En cadascuna d'aquestes trobades hem presentat al COPEC, les sortides professionals i abordat temes específic del PEDAGOG/A. És així com en aquest passeig universitari per la pedagogia hem estat:

UNIVERSITAT DE GIRONA:

  • El 21/11/2018, la nostra vocal de Girona, Susagna Riera, s'estrenava explicant als alumnes de 2n. qui era el COPEC i què feia, al temps que parlava de la seva feina com a pedagoga de l'EAIA del Consell Comarcal de la Selva.
  • Els dies 13 i 20/02/2019, conjuntament amb Fundació Ser.Gi i la UdG, vam coorganitzar les Converses Pedagògiques que abordaven el tema del GÈNERE, amb la participació de Susagna Riera i d'Eva Font, secretària general del COPEC.

UNIVERSITAT DE BARCELONA:

  • El 4/04/2019, mitjançant la nostra presidenta Rosa Rodríguez vam tenir la gran oportunitat d'estar amb els alumnes de 1r de pedagogia de la promoció 2018-2022 (matí i tarda), on vam explicar les sortides professionals del pedagog/a.
  • El 13/05/2019 en el marc de les Jornades "#I ARA QUÈ?, adreçat al estudis de 4rt de la Facultat d'Educació, ens van convidat com un actor referent dels futurs graduats i graduades en pedagogia.

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

  • El 3/04/2019, vam intervenir en la classe de 2n de pedagogia en l'assignatura de Promoció Professional.
  • L'11/04/2019, la nostra presidenta va coinaugurar els DIÀLEGS PEDAGÒGICS de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV, adreçat a tots els estudiants de pedagogia de 1r a 4t.
  • El 20/05/2019, la nostra vocal de Tarragona, Marta Fabregat, explicava als alumnes de 2n de pedagogia i educació social, com conèixer les emocions dels infants a través dels dibuixos.

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

  • El 20/05/2019, ens adreçàvem també als alumnes de 2n de pedagogia per parlar del COPEC com a referent professional dels futurs pedagogs i pedagogues un cop hagin acabat el GRAU.

Un curs que ha donat per molt i en el que les Universitats que fan pedagogia han comptat amb el COPEC. El denominador comú de les presentacions als estudiants ha estat, en paraules de la presidenta:

"Sou el futur de la pedagogia i amb vosaltres cofiem per a què aquesta disciplina -ciència de l'educació- continuï aportant el seu saber a la societat perquè no tingueu cap dubte que el PEDAGOG/A és un activista social, atès que mitjançant l'educació promou el canvi i la transformació de les persones, dels grups, de les comunitats i, en conseqüència, de la societat tota."Data de publicació: 27/5/2019