Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL MAGISTERIO - M. C. Torres, Presidenta Comissió Deontologia: ´Contar contes, llegir contes´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EL MAGISTERIO - M. C. Torres, Presidenta Comissió Deontologia: "Contar contes, llegir contes"

EL MAGISTERIO - M. Concepció Torres: "Contar contes, llegir contes" 05/06/19

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Comunicació > EL MAGISTERIO - M. C. Torres, Presidenta Comissió Deontologia: "Contar contes, llegir contes"M. Concepció Torres Sabaté

Presidenta Comissió de Deontologia

Col·legi de Pedagogs de CatalunyaEL MAGISTERIO - M. Concepció Torres: "Contar contes, llegir contes"

"M. Concepció Torres, en aquesta entrevista considera important llegir als nens 'fins i tot quan és acabat de néixer', per potenciar la seva predisposició lectora en un futur. Així mateix, opina que quan un nen/nena creix i no mostra interès per la lectura no se li ha d'obligar a llegir, sinó 'entendre quin nivell de lectura té' i, a continuació, "observar els seus interessos."

“Deu minuts cada dia, però el nen porta el llibre que vol. Això és potenciar la lectura. “Crec que els nens/nenes son exigents, no accepten qualsevol il·lustració ni qualsevol història, i això s'ha de tenir en compte.”

"Retirar els contes clàssics per sexistes crec que és un error. Si tu per una part vols treballar la llibertat tot el món ha de ser lliure per llegir uns i altres contes. És important treballar aquestes històries i després saber analitzar-les. El millor és parlar amb el centre de per què prenen aquesta decisió."


Data de publicació: 5/6/2019