INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Empresa

#BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ

Per 4rt. any consecutiu, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha participat activament en Networking Interprofessional que la Intercol·legial ha organitzat en el marc del Saló Biz Barcelona que tingué lloc els dies 12 i 13 de juny. Saló que enguany ha tingut com a lema "Posem els negocis a treballar" i que té com a finalitat donar a conèixer tendències empresarials, com retenir el talent, assessorar i connectar persones amb projectes.

Com en les altres ocasions des del COPEC s'ha convidat, d'una banda als col·legiats i col·legiades a participar-hi, i d'altra a les organitzacions col·laboradores de la Borsa de Treball. El resultat ha estat que 6 entitats col·laboradores de la BT-COPEC i 15 col·legiats i col·legiades, s'han donat cita al Networking Interprofessional de Biz Barcelona.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > #BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > #BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Professionals > #BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br>

La trobada al Networking Interprofessional, ha comptat com cada any amb el suport de la vocal de Pedagogia i Empresa, Conxi Reig, qui acompanyada per la presidenta Rosa Rodríguez ha volgut saludar a les empreses col·laboradores de la BT i als col·legiats i col·legiades participants en el NetWorking. Tot coordinat per Àngela Carrasco, pedagoga de la Secretaria tècnica i representant del COPEC a la Taula Tècnica de la Intercol·legial, que és des d'on s'organitza la participació al BIZ.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya title= Col·legi de Pedagogs de Catalunya title= Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=

El COPEC ha estat representat en l'estand que, edició rere edició, te la Intercol·legial a Biz Barcelona, amb la presència d'Àngela Carrasco i de Karima Berkame, pedagogues de la Secretaria Tècnica del COPEC que estigueren donant atenció i informació a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que s'hi aproparen.

Així mateix, com en altres edicions i arran del conveni de la Intercol·legial amb Biz Barcelona, s'han tramitat prop de 100 d'entrades gratuïtes per als col·legiats i col·legiades del COPEC al Saló Biz Barcelona, gaudint de les xerrades, seminaris i tallers que, relacionades amb l'emprenedoria s'organitzaren en el Saló.


Data de publicació: 25/6/2019